Fabrica-de-firme imi da raspuns la toate intrebarile

De cand mi-am propus sa infiintez o firma si sa fiu propriul meu sef, au inceput sa ma chinuiasca si intrebarile.

Fiind total neinitiat in problema nu stiu:

-de cate tipuri sunt firmele si care este cea mai avantajoasa.

Am auzit vorbindu-se de impozite astronomice si ma tem sa nu dau pe pere ceea ce castig pe mere. Mi-ar placea sa am un prieten de incredere sau pe cineva din familie sa imi explice onest si pe inteles ce trebuie sa aleg.

-cum procedez, cand doresc sa schimb sediul social al firmei.

Uneori mutarea se impune. Doua cunostinte de-ale mele au trecut prin asta. Prima: un psiholog de nota zece care avea cabinetul intr-o casa nationalizata din zona Unirii a trebuit sa se mute, fiindca imobilul era cumplit de deteriorat. Al doilea: un exportator de covoare arabe, tesute manual este obligat sa isi restranga activitatea firmei, nu mai poate plati chiria astonomica din Dorobanti unde expunea intr-un salon urias si a inchiriat una mai modesta pe Victoriei.

E ciudat! Nici nu mi-am infiintat bine firma si ma gandesc la schimbare sediu social , dar acest lucru demonstreaza decizia mea de a lucra exclusiv pentru mine si pentru familia mea.

Tot cautand pe internet am fost directionat pe site-ul firmei Fabrica-de-firme.ro si intr-o ora am gasit raspuns la toate intrebarile.

Da, sediul social se schimba in cateva zile, in acelasi oras sau judet si in trei sapatamani in afara judetului.

Tot ei se ocupa si de infiintare firma  dupa ce iti prezinta toate posibilitatile cu plusuri si minusuri, fiindca poti infiinta SRL, ONG sau PFA si toate prezinta si avantaje, dar si dezavantaje.

Taxele de infiintare ale unora si capitalul social initial sunt mai mici, prin urmare nu investesti mult, iar cheltuielile se amortizeaza repede.

Daca esti tanar, nu rata sansa infiintarii Srl-d , fiindca obtii 3 ani scutire de la plata unor impozite importante, dar exista diferente intre srl-d si srl.

Poti citi singur toate informatiile sau le afli in cadrul consilierii gratuite, premergatoare semnarii contractului prin care vei avea alaturi de tine o echipa de specialisti.

In prezent, detin un PFA si sunt multumita de incasarile mele si de regimul de lucru. Fara Fabrica-de-firme as fi ramas la stadiul de dorinta neimplinita, dileme si intrebari retorice.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *