Conectori pentru furtunuri hidraulice

Ca in orice domeniu, trebuie sa cunosti uneltele si materialele cu care lucrezi. Atunci cand vorbim despre masinarii care functioneaza pe principii hidraulice trebuie sa verificam mereu ca totul este in regula pentru a primi cele mai bune rezultate, dar si pentru a evita accidentele locul de munca.

Cand vorbim despre conectori pentru furtunuri hidraulice, trebuie sa luam in calcul forme si marimi diferite, deoarece acestea sunt fabricate pe categorii.

Parkerstore ofera cea mai buna categorie de conectori pentru furtunuri hidraulice, la preturi foarte avantajoase.

Sa intelegem din ce este alcatuit un furtun hidraulic.

Un furtun hidraulic are trei parti principale: un furtun interior care are rolul de a transporta fluidul si trebuie sa fie compatibil cu tipul de fluid folosit, un strat pentru intarire si un strat exterior pentru protectie. Pentru furtunul intern se pot utiliza diverse materiale, cum ar fi cauciucul sintetic, termoplasticul si chiar teflonul. Stratul de intarire este alcatuit din mai multe fire de sarma impletite, dar poate fi si din materiale textile. In ceea ce priveste stratul exterior de protectie, acesta este facut dintr-un material care sa reziste la apa, ulei sau abraziune.

Dimensiunea este o prima caracteristica pe care este nevoie sa o luam in considerare atunci cand cautam furtunul hidraulic potrivit. Cand inlocuiesti un furtun, trebuie sa alegi un furtun de aceeasi marime, iar pentru asta vei masura urmatoarele trei dimensiuni: diametrul interior, diametrul total si lungimea furtunului. Un furtun taiat prea scurt se va contracta si se va intinde datorita presiunii, iar asta ii va scurta durata de viata.

Fiecare tip de furtun si de material este diferit, in fiecare caz fiind nevoie de un anumit grad de indoire. Furtunul care se foloseste intr-un anumit domeniu trebuie sa corespunda din punct de vedere al materialului din care este realizat. Inca o conditie necesara este ca fluidul sa fie compatibil cu materialul din care este alcatuit. In general, furtunurile hidraulice sunt compatibile cu uleiurile pe baza de petrol, insa exista si alte cazuri.

Temperatura trebuie sa fie pe lista caracteristicilor unui furtun hidraulic, deoarece furtunul hidraulic are anumite temperaturi intre care functioneaza corespunzator. Aceste temperaturi sunt in stransa legatura cu temperaturile fluidelor folosite. Nu sunt recomandate temperaturi mai mari decat cele specificate de producator, pentru ca furtunurile isi pot pierde, in acest caz, elasticitatea si astfel pot aparea diferite situatii neplacute si accidente.

Deci trebuie luate in considerare aceste detalii, deoarece alegand un furtun nepotrivit, masinaria folosita poate sa se defecteze. Din fericire Parkerstore ofera diversitate in ceea ce priveste gama de conectori pentru furtunuri hidraulice, iar preturile nu sunt deloc mari. Parkerstore este un magazin renumit pentru calitatea produselor oferite, avand peste 18 ani de experienta in domeniu.

Produsele care se pot gasi pe site-ul lor sunt urmatoarele:

– Instrumente de masura;

– Pompe;

– Furtunuri hidraulice;

– Conectori;

– Valve;

– Filtre;

– Garnituri hidraulice;

– Cilindri;

– Tevi hidraulice;

– Cuple rapide;

– Motoare;

– Grupri hidraulice;

– Instalatii de ungere.

Parkerstore este raspunsul la cererile meseriasilor de pretutindeni care necesita unelte sau piese pentru a efectua diverse lucrari de reparatie sau mentenanta!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *