Oamenii hotarasc, Fabrica-de-firme executa

La inceput ne-am inteles bine. Patiseria din centru mergea ca pe roate, comenzile curgeau garla. Apoi au aparut intelegeri si eu nu am vrut sa stric o prietenie de-o viata, adica sa las neintelegerile acelea sa degenereze. Imi doream sa ies din afacere cu fruntea sus si sa pun la punct o trupa de spectacole pentru nunti si spectacole in tara.

Imi place sa descopar talente si sa le pun in valoare. Le-am comunicat ceea ce doresc si impreuna am facut o vizita celor care ne ajutase sa infiintam patiseria, solicitandu-le sa se ocupe de cesiune parti sociale. 

Dau partea mea, imi primesc banii si le solicit iar celor de la Fabrica-de-firme.ro sa se gandeasca la afacerea mea, viitoarea mea afacere.

Poti apela la ei si pentru suspendare activitate firma  fiindca sunt la curent cu toate prevederile legale, dar cel mai bine este sa le soliciti consultanta, fiindca multi intreprinzatori care au avut probleme s-au redresat datorita lor.

De pilda, s-au gandit la schimbarea sediului social si alegand o zona centrala, cu vad, nu a mai fost nevoie de suspendarea activitatii.

Ei sunt cei care pun la dispozitie si lista cu acte necesare schimbare sediu social, care obtin actele legale pentru acesta mutare si care iti ofera cel mai bun sediul social, daca le ceri acest lucru.

Acesti specialisti pun prima piatra la temelia succesului clientilor si o fac cu toata inima si priceperea lor, incat imposibil sa nu fie toata lumea multumita.

Experienta cu ei este de neuitat. La prima intalnire vorbesti cu insufletire despre planul tau de afaceri si te asculta ca niste prieteni buni, impartasindu-ti din viziunea si experienta lor. Tot atunci semnezi contractul de prestari servicii, la dai actele necesare, iar dupa termenul afisat pe site, pentru fiecare operatiune in parte, te suna sa te anunte ca totul s-a rezolvat.

Am avut incredere in ei de prima data, de aceea si acum am apelat la ajutorul lor.

Ma retrag din afacerea comuna pe care o aveam pana mai ieri cu prietenii mei si pornesc la drum pe cont propriu.

Uneori trebuie sa stii sa te retragi la timp, sa nu strici o prietenie de pste 10-15 ani!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *