Ce trebuie sa stii atunci cand alegi o bucatarie

Iti doresti sa iti mobilezi casa sau sa schimbi piesele de mobilier actuale? Trebuie sa stii ca bucataria are prioritate. Fara bucatarie nu te poti muta intr-o casa noua. Aceasta incapere este inima casei tale si trebuie tratata cu maxima seriozitate. Nu vorbim numai despre aspectul estetic al mobilei, ci si despre cat este de functionala. Trebuie sa ai mobilier bucatarie pe “masura”, adaptat necesitatilor tale, dar si spatiului de care dispui.

In ziua de azi exista locuinte cu spatii mici destinate bucatariei sau cu spatii ample. De aceea, ar trebui sa apelezi la firme specializate care sa iti ofere exact ceea ce iti trebuie. Iti recomandam kuechentreff.ro, magazinul unde se pot face bucatarii la comanda conform planurilor tale. Echipa iti poate crea exact bucataria pe care o visezi.

Nu ai nicio idee despre cum ar trebui sa arate piesele de mobilier? Nu iti face griji. Te poti inspira din modelele deja existente. Mobila de bucatarie de la Kuechentreff este fabricata in Germania si materialele sunt de cea mai buna calitate. Pe site exista un configurator care te poate ajuta sa iti previzualizezi mobilierul. Poti alege forma incaperii si de aici incepe constructia. Adaugi cate  corpuri doresti, in functie de spatiul disponibil si astfel vei stii exact cum va arata aceasta camera dupa ce totul va fi gata.

Bucatariile oferite de Kuechentreff sunt moderne, dar se pot adapta si stilului clasic. Cand alegi o bucatarie trebuie sa te gandesti la fiecare detaliu. Alege mai intai piesele principale cum ar fi corpul care incadreaza chiuveta, cel care incadreaza plita si cuptorul si blatul de gatit.

Apoi gandeste-te la corpurile suspendate cum vor fi dispuse si de cate ai nevoie. Poti alege corpuri cu usi de sticla sau din pal. Totul se va face conform exigentelor si dorintelor tale. De la bun inceput, consilierii magazinului iti pot da o mana de ajutor in ceea ce priveste forma si dimensiunea corpurilor, dar si culorile. Poti alege mobilier in culorile naturale ale lemnului, in nuante clasice de alb sau wenge sau in culori moderne si electrizante precum rosu, verde, mov, portocaliu si asa mai departe. Indiferent de alegere, calitatea si atentia la detalii primeaza.       Contacteaza acum echipa Kuechentreff si comanda bucataria pe care ti-o doresti.

 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *