Cand ai pofta de mancare buna, suni la Presto-pizza!

Atunci cand ai manca pizza non stop cel mai indicat este sa apelezi la Presto pizza, deoarece este un local renumit, din Bucuresti, pentru produsele lor proaspete si pentru calitatea acestora.

Se poate spune ca Presto are cea mai buna pizza Bucuresti, nu numai din punct de vedere al pretului, ci si ca gust si compozitie. Este un lucru bine cunoscut ca fiecare pizzerie are retetele ei speciale, insa Presto se pare ca le are pe cele mai gustoase.

Contrar credintei generale, pizza nu este un produs originar din Italia. De fapt, nu se stie cine a “inventat” aceasta mancare delicioasa. Desi cultura mediteraneana are variante asemanatoare inradacinate in dieta lor, retete similare au fost descoperite si in Egipt, Babilon si Imperiul Persan. Se stie ca in Grecia Antica oamenii mancau o paine rotunda si plata, deasupra careia puneau diferite condimente si ingrediente.

Termenul de „pizza” a fost mentionat pentru prima oara intr-un text latin, ce dateaza din anul 997 d.C., descoperit intr-un orasel italian din sud. Conform acestuia, un lucrator de la o ferma trebuia sa ii dea episcopului orasului ‘duodecim pizze’ (douazeci de pizze) cu ocazia Craciunului si a Pastelui. De aici, totul este istorie!

Presto pizza a interpretat fiecare reteta in stilul sau unic si caracteristic pana cand a obtinut un produs de care nu te mai saturi. Presto efectueaza livrari pizza la orice ora si promite de fiecare data aceeasi prospetime cu care si-a obisnuit clientii de-a lungul anilor. Presto pizza este locul de unde poti manca doar o gustare sau un fel principal complet fara sa cheltuiesti foarte mult.

Pe langa pizza, clientii mai pot cumpara si meniul zilei, paste, salate, gratar, garnituri, strips&ribs, burger, mancare de post, presto dolce, meniuri pentru copii, dar si sosuri sau bauturi racoritoare.

Presto pizza ramane locul meu preferat de unde imi comand mancare, atunci cand vreau sa ma rasfat!

 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *