Allview Android Tv – divertisment nelimitat Sistem de operare gândit pentru viitor

Allview a intrat la finalul anului trecut pe piața de televizoare, lărgindu-și portofoliul ulterior cu smart Tv-uri, cu specificații care răspund preferințelor utilizatorilor legate de interactivitate și divertisment.

La capitolul entertainment, Allview a mizat pe sistemul de operare Android, pentru a oferi un sistem complet de divertisment, cu posibilități diverse de utilizare. Allview Android TV-ul este un device specializat în oferirea de conținut multimedia, cu acces direct la cel mai mare magazin de aplicații, Google Play Store.

Sistemul de operare Android TV este foarte apropiat de cel utilizat pe telefoane și tablete fiind însa optimizat pentru cea mai bună experiență pe un ecran de mari dimensiuni. În plus, toate aplicațiile oferite în Google Play sunt riguros selectate și testate pentru o compatibilitate deplină cu Android Tv-urile. 

 

Utilizatorul va avea parte de jocuri interactive si de o experiență unică de gaming, neavând nevoie decât de un gamepad atașat TV-ului său.

Prin utilizarea sistemului de operare Android TV, securitatea informațiilor utilizatorului este pusă pe primul plan. Astfel, acesta are disponibile în mod regulat, cele mai  noi actualizări ale patch-urilor de securitate.

Odată cu update-urile care sunt puse la dispoziție, utilizatorul are parte de cele mai noi funcții și aplicații, prin îmbunatățirea continuă a experienței în utilizare.

Telecomanda Allview Android Tv include  un buton de comandă vocală dedicat Google Assistant, pentru ergonomie și utilizare inteligentă.

Utilizatorul dispune de “Intelligent Google Search” cu returnare intuitivă a rezultatelor dorite. Google Assistant, activat prin comandă vocală, este ghidul perfect în deschiderea aplicațiilor și în controlul smart al casei. Allview Android TV este compatibil cu peste 1500 de branduri de smart device-uri.

Comenzile vocale precum: “turn on the yard lights”, “turn on the blinds”, “turn off the air conditioner”, “set the temperature at 22 degrees in the bedroom”, “turn on the cofee machine” etc. sunt puse în aplicare deîndată, permițând utilizatorului controlul total al casei smart.

Redarea oricărui videoclip se realizează extrem de facil prin formularea comenzii dorite. Exemple: “play Queen Show Must Go On”, “play trailer of Game of Thrones” etc.

Setarea agendei personale și redarea conținutului acesteia sunt realizate tot prin Google Assistant. Utilizatorul poate dispune pe loc de anularea întâlnirii planificate, poate afla ce rezervări are făcute sau își poate modifica lista de cumpărături.

Allview Android TV va reda utilizatorului informațiile și răspunsuri căutate, indiferent de domeniul de interes.

Allview Android TV este capabil de partajare între computer și TV, fără cabluri, prin conectarea la o rețea WiFi și instalarea câtorva add on-uri, disponibile în aplicațiile din Google Store. Se elimină astfel orice dispozitiv intermediar, iar utilizatorul poate accesa ce dorește din calculatorul său, direct pe tv, folosind doar telecomanda acestuia.

Sistemul de operare Android TV se detașează de alte sisteme de operare, oferind suportul perfect pentru toate noutățile care vor apărea în materie de streaming, aplicații, jocuri sau control smarthome.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *