Vacanța de gaming perfectă cu monitorul de 144Hz oferit cadou de PC Garage

PC Garage, unul dintre cele mai mari magazine online de produse IT și electronice din România și în același timp un reper pentru toți cei pasionați de tehnologie, dă startul vacanțelor de gaming cu o nouă campanie. În cadrul acesteia, oferă cadou un monitor de gaming cu rata de reîmprospătare de 144Hz, la alegerea unui sistem participant la promoție.

Am trecut deja de jumătatea anului și se poate spune că 2019 nu prea mai are secrete în materie de jocuri. Au fost câteva lansări importante și urmează altele, deja anunțate și așteptate cu nerăbdare de publicul larg. Am putea spune că anul a debutat destul de bine, cu titluri precum Life is Strange 2 – Episode 2, Resident Evil 2, Civilization VI: Gathering Storm, Far Cry: New Dawn, Metro Exodus, Dirt Rally 2.0, Left Alive, Devil May Cry 5 sau The Division 2.

Veștile bune pentru iubitorii de jocuri de toate felurile nu se opresc însă aici, deoarece lansările vor continua și în cea de-a doua jumătate a anului. Astfel, în lunile care urmează sunt așteptate printre altele Wolfenstein Youngblood, Control, Borderlands 3, Ghost Recon Breakpoint, Star Wars Jedi: Fallen Order și The Settlers. Indiferent dacă vă doriți să jucați fluid o parte din aceste jocuri sau dacă vreți performanțe mai bune în titluri mai vechi, PC Garage oferă o gamă variată de sisteme de gaming, cu configurații și prețuri adaptate tuturor nevoilor și bugetelor, configurate și asamblate la cele mai înalte standarde de calitate.

Sub deviza “Meriți o vacanță de gaming”, PC Garage propune clienților săi peste 10 sisteme de gaming moderne, proiectate pentru a oferi performanțe optime în fiecare dintre segmentele de preț din care fac parte.

Lista este deschisă de Raptor5 Comic Con Edition, o configurație de 4099 Lei, alcătuită din procesor Intel Core i5-9600K, placa video GTX 1060 6GB, 16GB memorie RAM DDR4, SSD de 240GB și HDD de 2TB. Este urmat îndeaproape de Black Scorpion Powered by ASUS la 4699 Lei,  cu procesor Intel Core i5-9400F, placă video GTX 1660 Ti 6GB, 16GB memorie RAM DDR4, SSD de 256GB și HDD de 1TB. În aceeași zonă de preț se găsește și Firehawk Powered by ASUS, care pentru 4999 Lei oferă procesor Intel Core i5-9600K, placă video GTX 1060 6GB, 16GB memorie RAM DDR4, SSD de 240GB și HDD de 2TB.

Cei care doresc un sistem ultra-performant pot opta pentru Black Hydra – o configurație echipată cu procesor Intel Core i9-9900K, placă video RTX 2070 8GB, 16GB memorie RAM DDR4, SSD de 240GB și HDD de 2TB, al cărei preț este de 8899 Lei. Iar pentru performanțe cu adevărat de top în orice scenariu de utilizare, la prețul de 14.199 Lei există sistemul Nemesis Powered by ASUS, prevăzut cu procesor Intel Core i9-9900K, placă video RTX 2080 Ti 11GB, 16GB memorie DDR4 și SSD de 2TB.

Toate sistemele includ serviciul de asamblare Gold și sunt construite de specialiștii PC Garage, la cel mai înalt nivel de calitate.

Ca parte a promoției, la fiecare achiziție a unuia dintre cele peste 10 sisteme, PC Garage va oferi cadou un monitor de gaming Lenovo D24f. Prevăzut cu un panou TN Full HD de 23.6”, acesta se remarcă prin rata de reâmprospătare a imaginii de 144Hz și prin timpul de răspuns de 1ms – elemente esențiale pentru fluiditate optimă în jocurile de acțiune. De asemenea, modelul are o rată de contrast foarte bună, de 1000:1 și poate reproduce destul de fidel culorile, cu o acoperire în proporție de 72% a spectrului NTSC. Mulțumită atât unghiurilor de vizibilitate de 1700 pe orizontală și respectiv 1600 pe verticală, cât și a piciorului de susținere care permite înclinarea ecranului față/spate, utilizatorul beneficiază, pe lângă performanțele excelente și de un nivel de confort pe măsură – totul ca bonus pentru alegerea unui PC cu o configurație potrivită activității de gaming.

Campania “Meriți o vacanță de gaming” se desfășoară timp de 4 zile în perioada 24-27 iunie: https://www.pcgarage.ro/meriti-o-vacanta-de-gaming/.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *