YouTube Premium & Samsung

YouTube Premium și YouTube Music s-au lansat în România. YouTube Premium înseamnă că de acum încolo poți să vizionezi orice clip de pe YouTube fără reclame și poți să ții telefonul închis cu aplicația în fundal. Poți de asemenea să downloadezi orice clip și să îl vizionezi apoi, indiferent dacă ai sau nu conexiune la internet.

 YouTube Music este un nou serviciu de streaming care oferă acces nelimitat la milioane de melodii și albume oficiale, mii de playlist-uri, plus remixuri și live-uri. Toate acestea vor putea fi vizionate fără a fi întrerupte de reclame și cu aplicația în fundal.

 Vestea și mai bună, pentru toți utilizatorii Samsung, este aceea că, datorită parteneriatului dintre YouTube și Samsung, dispozitivele din gama S10, precum și viitoarele flagship-uri Galaxy, primesc 4 luni de free trial. În rest, celelalte telefoane noi Samsung vor primi 2 luni de free trial dacă utilizatorul nu a mai beneficiat de un Google trial anterior. Poți descărca YouTube Premium și YouTube Music din Play Store.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *