RAZER ANUNȚĂ NOILE PERIFERICE STAR WARS STORMTROOPER™, CARE ÎMBIE FANII CELEBRULUI FILM SĂ SE ALĂTURE PĂRȚII ÎNTUNECATE A FORȚEI

Picture1

Noul set de periferice Star Wars care sunt inspirate de celebrii soldați stormtrooper include un mouse wireless, o tastatură mecanică și un mouse mat.

BUCUREȘTI, 7 mai 2019 – RazerTM, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial, a anunțat azi o colecție specială de periferice inspirate de soldații imperiali, Stormtrooper, realizată în colaborare cu brandul Star Wars. Noua colecție include tastatura mecanică Razer BlackWidow Lite, mouse-ul wireless Razer Atheris și mouse mat-ul Razer Goliathus Extended. Toate cele trei perifericele au un design alb negru, inspirat de armura soldațiilor Stormtrooper.

Având un design bazat pe unul dintre cele mai populare personaje din universul cinematic, atât tastatura mecanică Razer BlackWidow Lite, cât și mouse-ul wireless Atheris au fost concepute pentru a face față cu brio la sarcinile de birou și la utilizarea de zi cu zi. Mouse mat-ul Razer Goliathus Extended inspirat de universul Star Wars completează noua colecție, oferind un spațiu generos atât pentru orele petrecute îndeplinind sarcini de birou, cât și pentru sesiunile intense de gaming.

Star Wars este un fenomen cultural cu o moștenire bogată nu doar în cinema, dar și în lumea jocurilor video,” a declarat Min-Liang Tan, co-fondatorul și CEO-ul Razer. “Suntem încântați să ne unim forțele cu Lucasfilm pentru a crea această colecție specială de periferice destinate celor mai mari fani, cu un design special inspirat de cele mai populare personaje.”

Pentru fanii Star Wars, noile periferice sunt de neratat. Întreaga familie de produse Star Wars poate fi descoperită vizitând adresa: www.razer.com/campaigns/stormtrooper.

GAMA DE PERIFERICE RAZER STORMTROOPER™ EDITION

Tastatura mecanică silențioasă Razer BlackWidow Lite – Stormtrooper™ Edition 
Prețuri pornind de la 109,99 Euro

Tastatura BlackWidow Lite este echipată cu switch-uri mecanice Razer Orange, proiectate pentru gaming, dar ideale și pentru sarcinile de birou datorită nivelului de zgomot redus produs la acționarea tastelor. Prin includerea așa numitelor O-rings și a tastelor iluminate (cu lumină albă), nivelul de iluminare și de zgomot pot fi personalizate după placul utilizatorului. Ediția specială Stormtrooper are un design inspirat de soldații imperiali, un cablu alb-negru și simbolul  Imperial imprimat pe tasta escape.

Pentru mai multe detali vizitați această pagină.

Picture2

Mouse wireless Razer Atheris – Stormtrooper™ Edition 
Prețuri pornind de la 69,99 Euro

Mouse-ul wireless Razer Atheris încape în orice buzunar, are o stabilitate de invidiat a semnalului și poate fi folosit fără întrerupere timp de 300 de ore* prin conexiunea wireless de 2.4GHz sau prin conexiunea Bluetooth. Noua ediție specială Stormtrooper are un design inspirat de inconfundabila cască a soldațiilor imperiali, păstrând în același timp forma ergonomică tipică unui mouse Atheris.

*Durata de viață a bateriei poate varia în funcție de tipul conexiunii.

Pentru mai multe detali vizitați această pagină.

Picture3

Mouse mat-ul de gaming Goliathus Extended – Stormtrooper™ Edition 
Prețuri pornind de la 39,99 Euro

Cel mai bine vândut mouse mat din material textil din oferta Razer, Goliathus, oferă deopotrivă viteză și precizie, fiind ideal pentru toate tipurile de mouse, indiferent de senzor sau de setările de sensitivitate. Mat-ul portabil are o bază de cauciuc care previne alunecarea și o cusătură specială care asigură o durată de viață îndelungată. Ediția specială Stormtrooper care înfățișează legendarele trupele imperiale completează setul de periferice Star Wars.

Pentru mai multe detali vizitați această pagină.

Picture4

DISPONIBILITATE

Noile periferice Razer Stormtrooper™ Edition sunt deja disponibile pe pagina Razer.com și în oferta anumitor parteneri din SUA, Marea Britanie, Germania, Franța, Italia și Spania.

Pentru mai multe informații vizitați pagina www.razer.com/campaigns/stormtrooper

Imagini

Imagini de produs disponibile aici.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *