Bijuteriile din argint Ioana Preda – cadoul perfect pentru orice ocazie

 

Fiecare dintre noi ajunge intr-un punct in care trebuie sa faca un cadou. Si daca persoana careia trebuie sa ii oferim ceva este o femeie, atentia trebuie sa fie si mai mare atunci cand alegem darul. Fie ca vorbim de sarbatori precum Pastele, aniversari onomastice precum Foriile sau Sfantul Gheorghe, zile de nastere sau aniversari de relatie, bijuteriile din argint sunt cadoul perfect ce poate fi pastrat o viata intreaga. In plus, aceste bijuterii argint vor fi mereu apreciate, indiferent de varsta pe care o are femeia respectiva. Fie ca este vorba despre fiica, iubita, sotia, mama sau sora ta, sau pur si simplu o prietena draga, a-i face cadou o mica podoaba ii va aduce, cu siguranta, un zambet pe buze si recunostinta.

Daca nu ai idee ce se mai poarta in acest sezon si daca nu stii de unde sa cumperi bijuterii din argint, iti sugeram site-ul sau showroom-ul Ioanei Preda. Este vorba despre una din cele mai apreciate creatoare de bijuterii la ora actuala, care se reinventeaza cu fiecare colectie. In gama de bijuterii de argint poti gasi bratari, coliere, cercei si inele. Si pentru ca este primavara si trebuie sa faci, cu siguranta, macar un caodu unei domnisoare sau doamne speciale din viata ta, iti sugeram sa arunci o privire la noua colectie, denumita “More than just words”. Asa cum si numele o sugereaza, bijuteriile din aceasta colectie sunt mai mult decat ceea ce par a fi, sunt dincolo de cuvinte si poarta cu sine cate un mesaj de suflet.

Iata cateva bijuterii pe care le poti achizitiona din noua colectie a Ioanei Preda:

  1. Bratara de argint Black Drops 1 este un model de bratara foarte finut, extrem de apreciat in special de catre tinere. Este o bratara cu design modern, minimalist si in tendintele actuale. Este realizata din elemente de argint 925, placat cu aur roz si are incrustatii din onix negru fatetat, tot ansamblul fiind montat pe ata cerata crem.
  2. Cerceii din argint Sia Rose sunt foarte feminini, cu un design discret, ideali pentru o doamna sau domnisoara care lucreaza la birou sau merge la facultate. Eleganti si moderni in acelasi timp, acesti cercei sunt din argint 925 placat cu aur roz, stilizati sub forma de patrat, cu un zirconia alb fatetat.

Acestea sunt doar doua mici exemple de bijuterii pe care le poti face cadou, insa pe site poti descoperi o gama mult mai mare. De asemenea, ai la dispozitie si bijuterii din colectiile trecute care, cu siguranta, vor fi la fel de apreciate.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *