Conectivitate puternică prin USB-C: Philips lansează noul monitor 329P9H

București, 8 aprilie 2019 – MMD, partenerul licențiat al monitoarelor Philips, lansează monitorul Brilliance LCD Philips 329P9H/01 cu andocare USB-C. Modelul cu diagonala de 32 de inchi (31,5 inchi/80 cm) este echipat cu o gamă completă de caracteristici de înaltă performanță adaptate nevoilor profesioniștilor. Rezoluția UltraClear 4K UHD (3840 x 2160) oferă imagini excelente iar numeroasele soluții de conectivitate salvează timp și oferă flexibilitate la birou, iar ergonomia asigură o funcționare optimă pe tot parcursul zilei. Monitorul este ideal pentru mediul financiar, graphic designeri și prosumeri.

Conectivitate fără probleme

Mai mult ca niciodată, profesioniștii de astăzi au nevoie de o conectivitate puternică pentru a-și eficientiza munca. Dispunând de stația de andocare USB-C 3.1 cu posibilitate de alimentare, acest monitor oferă confortul și versatilitatea conectării cu un singur cablu utilizând un conector USB-C subțire și reversibil. O gamă largă de periferice, precum tastatura, mouse-ul sau cablul Ethernet RJ-45, pot fi conectate direct la stația de andocare a monitorului, în timp ce notebook-urile pot fi conectate prin cablu USB-C pentru a se încărca, pentru transfer de fișiere, putând fi accesate video-uri de înaltă rezoluție și multe altele. Philips 329P9H dispune și de un comutator KVM MultiClient integrat care permite utilizatorilor să controleze două PC-uri separate, cu o singură setare monitor-tastatură-mouse, schimbând între surse cu o simplă apăsare de buton. În plus, funcția MultiView înmulțește opțiunile de conectivitate ale utilizatorilor, permițând conectarea și vizualizarea activă, astfel încât utilizatorii să poată profita la maximum de multitasking cu mai multe dispozitive, cum ar fi un PC și un notebook simultan. Pentru a finaliza experiența conectivității, Philips 329P9H include un pop-up webcam, echipat cu recunoaștere facială Windows Hello și conceput pentru a fi ușor de ascuns atunci când nu este utilizat.

Imagini uimitoare

Când vine vorba de performanța imaginii, Philips 329P9H este echipat cu rezoluția UHD UltraClear 4K, fiecare imagine fiind redată cu detalii precise și cu o acuratețe a culorii. Monitorul este perfect pentru cei care necesită precizie extremă atunci când lucrează cu tehnologie CAD sau 3D. În plus, panoul IPS oferă unghiuri de vizualizare de 178/178 grade, ceea ce înseamnă că modelul poate fi văzut din aproape orice unghi, chiar și în modul pivot de 90 de grade. Culorile prind viață, imaginile câștigă o claritate remarcabilă și nivelurile de luminozitate sunt optimizate, asigurându-se că fotografiile, filmele, navigarea pe internet sau orice aplicație sunt experimentate la cea mai bună calitate.

Design inteligent

Echipat cu multiple caracteristici ergonomice, modelul asigură maxim de confort indiferent de cât timp petrec utilizatorii în fața ecranului. Funcțiile FlickerFree și LowBlue fac ca fiecare sesiune de lucru să fie confortabilă pentru ochi, în timp ce baza ajustabilă SmartErgo permite utilizatorilor să încline și să rotească monitorul în ce poziție doresc pentru a-și ușura munca. Baza include chiar un sistem inteligent de gestionare a cablului pentru a reduce dezordinea, adăugând o notă suplimentară de îngrijire și confort. Philips 329P9H vine echipat cu tehnologiile LightSensor și PowerSensor, care posedă senzori infraroșii inofensivi pentru a detecta prezența sau absența utilizatorului, astfel reglând luminozitatea monitorului – pentru a economisi energia automat.

Philips 329P9H va fi lansat în România în luna aprilie 2019 la un preț recomandat de 4189 Lei.

Mai multe informații despre monitoarele Philips pot fi găsite aici: https://www.philips.co.uk/c-m-pc/monitors

Despre MMD

MMD este o companie deținută de TPV înființată în 2009 printr-un parteneriat de brand cu Philips. MMD distribuie și comercializează exclusiv display-uri LCD Philips în întreaga lume. Combinând calitățile brandului Philips cu expertiza în producția display-urilor a TPV, MMD urmează o strategie rapidă și eficientă pentru a lansa produse inovative pe piață. MMD conduce piețele din Europa de Vest de la sediul central din Amsterdam. Estul Europei și CIS sunt susținute de la sediul din Praga. Prin rețeaua de parteneri locali, MMD colaborează cu toți marii distribuitori IT din Europa. www.mmd-p.com

 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *