ALERTĂ MEDIA: Razer Chroma, acum integrat în Apex Legends

maxresdefault

CINE: Razer™, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial

CE:  Razer Chroma, cel mai mare ecosistem de iluminare pentru dispozitivele de gaming, este de acum integrat în Apex Legends, deosebit de popularul joc lansat de Respawn Entertainment.

Toate dispozitivele care utilizează tehnologia Chroma, precum multiplu premiatele Razer DeathAdder Elite, Razer Huntsman Elite, Razer Blade 15, dar și altele vor beneficia de efecte de iluminare speciale legate de anumite acțiuni specifice din cadrul Apex Legends.

Prin intermediul aplicației Razer Synapse, efectele Chroma pot fi extinse dincolo de perifericele Razer, Phillips Hue și alte peste 300 de dispozitive partenere transpunând efectele de iluminare în toată sufrageria.

Efectele Razer Chroma se activează în Apex Legends în cazul următoarelor acțiuni:

  • Deschiderea de Apex Packs și alte recompense
  • Notificări în momentul folosirii armelor și a rănirii, respectiv vindecării personajului
  • Alerte când abilitățile Ultimate sunt încărcate
  • Urme de fum la săriturile cu parașuta
  • Adunarea de obiecte de rarități diferite (ex. alb, albastru, mov, auriu)

Pentru mai multe informații despre Razer Chroma vizitați pagina razer.com/chroma.

Pentru mai mutle informații despre Apex Legend vizitați pagina ea.com/games/apex-legends/about.

DE CE:  Pentru a face Apex Legends și mai captivant prin oferirea unei experiențe nemaiîntâlnite

CÂND:  Disponibil de acum

DESPRE RAZER

Razer™ este cel mai popular brand de lifestyle dedicat gamerilor la nivel mondial. Sigla care reprezintă șarpele cu trei capete este unul dintre cele mai ușor de recunoscut simboluri în lumea jocurilor video și a comunităților de sporturi electronice. Cu o bază de fani care se întinde toate continentele, compania a proiectat și a construit cel mai mare ecosistem centrat pe nevoile gamerilor, care include pe lângă accesorii hardware și aplicații software, respectiv servicii dedicate. Gama hardware produsă de Razer și premiată de cele mai populare publicații de specialitate, include periferice de gaming deosebit de performante, laptopurile de gaming Blade și telefonul mobil Razer Phone. Platforma software dezvoltată de Razer și folosită de peste 50 de milioane de utilizatori, include Razer Synapse (o platformă de tipul Internet of Things), Razer Chroma (un sistem proprietar de iluminare RGB) și Razer Cortex (un sistem pentru optimizarea jocurilor video). Serviciile oferite de Razer includ Razer zGold, unul dintre cele mai mari servicii de credit virtual din lume, care permite achiziționarea de bunuri virtuale și obiecte digitale din peste 2500 de jocuri video. Fondat în 2005 și având două sedii, unul la San Francisco și al doilea în Singapore, Razer are cincisprezece birouri în toată lumea și este recunoscut ca lider în cadrul brandurilor dedicate gamerilor în SUA, Europa și China. Razer este listată la Bursa din Hong Kong .

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *