Cele mai bune consumabile pot fi comandate online din magazinul Sanito.ro

Suntem mari consumatori de produse hartie fiindca ne ajuta sa fim curati mereu si sa avem toate lucrurile curate. De multe ori, dimineata, cand nu mai doresc sa imi murdaresc mainile cu creme de ghete, iau un servetel si sterg praful de pe incaltaminte. Este o forma avantajoasa de intretinere comparativ cu altele care ar putea dauna. Servetelele umede pot decolora pielea si ii pot modifica aspectul, in timp ce apa nu este nici ea indicata.

Si cand imi dau pantofii cu crema de seara, lustrul il fac cu prosoape hartie pliate

Textura lor este asa de ferma, incat nu mi se pateaza mainile, cum se intampla cu bucata de tesatura din trecut. Servetelul pliat face suprafata data cu crema sa straluceasca si are un efect benefic asupra acesteia. Nu o zgarie, nu o agreseaza in niciun fel, de aceea comand intotdeauna prosoape pliate mai multe sau role industriale

Nu trebuie sa lucrezi in industrie sau sa manipulezi piese, lacuri sau uleiuri pentru motor, sa comanzi acest produs! Facute din hartie mai ferma, acest tip de servetel are capacitatea de absorbi substante organice, lacuri si vopsele care nu pot fi sterse cu altceva, dar si uleiurile vegetale si petele de mancare.

Imi aduc aminte cat de utile au fost cand mi s-au rupt manusile de protectie si m-am trezit cu mainile pline de vopsea de tamplarie. Oricat incercam sa o sterg cu altceva, se intindea dizgratios si nu reuseam sa ma curat deloc.

Apoi mi-am adus minte de rola de prosoape industriale comandata de baietii familiei pentru reparatiile bicicletelor, montarea si demonstarea trotinetelor. In acele momente, mainile lor se faceau negre si mai scapau si pe jos pete negre si ca sa nu ii cert si sa ramana gresia de pe hol patata, stergeau repede cu hartie din rola industriala.

Asa am inceput si eu sa sterg vasele de surplusul de grasime si dupa aceea sa le spal cu detergent impotriva grasimii sa imi vina mai usor la curatat si sa nu mai stric atat de usor buretii de sarma.

Toate aceste produse se pot comanda online si sunt livrate la domiciliu, iar clientii pot face economii mari fiindca la fiecare produs primeste puncte de fidelitate care pot fi transformate in bani.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *