Nevoia de consumabile de hartie intr-o macelarie

In oraselul meu de munte, macelaria are succes mai mare decat toate magazinele de carne si supermarketurile la un loc, deoarece:

-se aprovizioneaza direct si zilnic de la abator. Proprietarul magazinului a gandit excelent afacerea, mai ales ca detine un abator si cumpara animalele sanatoase de la fermierii mici din satele vecine.

-vitrinele frigorifice sunt perfect curate, fiindca sunt sterse permanent de catre vanzatoare cu produse hartie care sunt puse in tomberoane, dupa ce s-au umplut de sange si de petele pe care le-a absorbit.

Clientii aleg bucatile de carne si le sunt respectate pe deplin dorinta. Deviza vanzatorului este: “Cine plateste are dreptul sa aleaga!”

Role prosop hartie  stau la indemana si totul este mentinult perfect curat, cum trebuie sa fie intr-o macelarie.

Cantarirea se face cu grija, iar carnea este impachetata din hartie cerata de buna calitate, ca sacosa clientului sa nu se ude sau murdareasca.

Daca toti vanzatorii ar avea aceeasi grija, cu siguranta ca niciun consumator nu s-ar mai imbolnavi!

Proprietarul este atent si la calitatea si diversitatea marfii, dar si la detaliile care fac diferenta. Aici se gasesc carne de porc si de vita, de miel sau de oaie, carnati de tot felul, dar si oase si grasime.

Ceea ce m-a fascinate a fost insa gestul salvator al vanzatoarei de a-mi intinde prosoape hartie pliate sa-mi sterg mainile, dupa ce m-am murdarit de la bucata de carne de vita suculenta, care a iesit prin hartia cerata, udandu-mi palmele.

Toti oamenii vorbesc despre curatenia proverbiala a celor de la macelarie, despre manusile pe care le poarta si pe care le schimba de doua ori pe zi, dar si despre role industrial puse la dispozitia celor care se ocupa de aprovizionare.

Da, se intelege ca nu poate nimeni sa descarce lazile cu carne proaspata si sa ramana cu mainile curate. Atunci soferilor li se dau aceste role pentru o curatire primara, apoi sunt invitati la chiuveta din magazin sa se spele cu apa si sapun. Chiuveta este la vedere, fiindca inainte de a-si pune manusile, vanzatoarele se spala temeinic pe maini.

Cel putin 30 % din succesul acestei macelarii din orasul meu de munte este asigurat de Sanito.ro, magazinul care furnizeaza consumabilele de hartie, atat de necesare mentinerii vitrinelor frigorifice perfect curate.

 

 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *