Deratizarea de primavara

Primavara totul renaste. Zapezile se topesc, gradinile se umplu de parfum si de culori vii sau pastelate. Frumusetea prinde contur si simtim nevoia sa ne punem la punct si casele si toate anexele gospodaresti.
Curatenia de Paste trebuie sa fie totala. Zugravim fiindca toata iarna a iesit fum, s-a depus praf si camerele trebuie sa fie luminoase si sa emane un miroas de proaspat si de curat.
Cand zugravim, manipulam mobilierul greu: sifonier, paturi, canapea si bibioteca si descoperim gauri in perete. Unii le astupa instinctual si se declara multumiti, dar acele orificii sunt menite sa demonstreze prezenta soarecilor in casa si faptul ca se impune o deratizare completa facuta de profesionisti. Intram in jocul soriceilor, cand ne limitam la simpla acoperire a gaurilor descoperite. Nu le blocam accesul in casa in acest mod.

Ei exista si la nevoie vor face gauri in alta parte sa iasi si sa fure mancare. Din moment ce au patruns in spatiul nostru, se cuibaresc unde este mai bine, asa ca sa nu ne prinda mirarea, daca le descoperim culcusul in salteaua de la pat sau in fotoliu!


Stiu gospodine care toarna sticla pisata in gaurile soarecilor sau infig pietre ascutite. Acestea sunt procedee improvizate care nu ne scapa de soareci.
Numai deratizarea completa ii alunga din camere, din bucatarie si camara, din pod si pivnita si din anexe.
Descoperirea unui sobolan intr-o magazie situate la 100 de metri de casa impune solicitarea serviciilor de deratizare, fiindca acestor rozatoare nu le vine deloc greu sa se deplaseze catre casa, mai ales, daca au epuizat hrana din acel loc.
La tara, gospodinele stiu cel mai bine ca daca un vecin are soareci va fi si el vizitat la scurt timp. Rozatoarele apartin unui popor migrator prin excelenta.
Si descoparirea unor rozatoare la bloc, intr-un apartament este alarmanta. Este posibil ca ei sa fi venit de la subsol si sa fi ros fire invizibile pana la destinatie. Asa cum se deplaseaza in spatii deschise, isi fac loc cu dexteritate si in spatii aparent inchise.
Dintii ascutiti le permit sa roada orice, mai putin fier. Cel putin materialele noi de constructie, usoare si fragile nu le fac fata.
Nu putem sa incepem curatenia generala de primavara, fara deratizare completa care in afara faptului ca distruge rozatoarele, inlatura si igrasia din locuinta si acarienii atat de nocivi.
Serviciile de deratizare, dezinsectie si dezinfectie se pot solicita foarte usor sunand la numarul de telefon 031.005.18.62 sau si mai simplu, completand formularul de contact pus la dispozitie pe site-ul firmei.
Daca sunt respectate indicatiile specialistilor, deratizarea este garantata pentru o perioada indelungata de timp, asa ca investita merita!
E minunat sa vezi casa curata ca un pahar, confortabila si sa fii sigur ca pana la toamna nu vei vedea picior de soricel prin camere!
Timpul curateniei de primavara a sosit si trebuie sa fim optimisti ca peretii vor fi perfect curati si vor avea culori delicate, iar aerul si aspectul din casa se vor schimba in totalitate.
Profesionistii firmei 3 d-deratizarecompleta.ro sunt la post zilnic intre orele 8-20 si va asteapta comenzile. Ei sunt pregatiti sa va rezolve problemele complicate: alungarea soarecilor din case, distrugerea gandacilor de bucatarie sau a plosnitelor.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *