Becurile auto perfecte pentru un drum lung!

Becurile cu xenon sunt o alegere mult mai buna atunci cand intentionati sa imbunatatiti sistemul de iluminare al autoturismului dumneavoastra si astfel veti beneficia de o lumina mai puternica dar si de un consum energetic mai mic. La masini, cu cat consumul de curent este mai mic, cu atat si consumul de carburant va fi mai mic, insa nu va ganditi ca acesta va scadea considerabil.

Farurile cu xenon se bazeaza pe principiul descarcarii gazoase, unde o unda de lumina este creata intre doi electrozi situati intr-un tub de sticla umplut cu saruri metalice si gaz in forma inerta. Aceasta tehnologie permite cresterea luminozitatii de trei ori in comparatie cu becurile clasice cu halogen.

Iluminarea cu becuri xenon are o contributie foarte mare la pastrarea unei sigurant traficului rutier, datorita luminii puternice emanate, crescand astfel vibilitatea indiferent de conditiile meteo. Insa acest lucru se va aplica numai daca un kit de becuri xenon, va fi instalat corespuzator, utilizandu-se lupe, lumina pura emanata de acestea fiind orbitoare pentru cei care circula din sens opus.

Fie ca ai nevoie de xenon h7, h1, h4 bixenon si asa mai departe, trebuie sa acorzi o deosebita atentie viitorului kit de becuri cu xenon astfel incat sa ai garantia ca te vei incadra in prevederile legale.

In ceea ce priveste montajul unui sistem de becuri xenon, treaba este relativ simpla, deoarece nu este nevoie de cine stie ce cunostiinte, in principiu fiind necesara conectarea a doua mufe.

Becurile cu xenon au in general o durata de viata mult mai mare comparativ cu becurile cu halogen, chiar si de 10 ori mai mare, ajungand la peste 2500 de ore de functionare.

De aceea trebuie sa iti dotezi si tu masina cu aceste solutii excelente, deoarece nu vei putea aprecia un sistem xenon bun, pana nu il vei avea montat corespunzator si testat pe masina ta, comparativ cu becurile cu halogen care niciodata nu vor putea fi la fel de eficiente.

Astfel de solutii pentru un iluminat corespunzator, pot fi achizitionate de pe site-ul celor de la Gotek.ro, magazin online dedicat solutiilor de cea mai buna calitate pentru un sistem de iluminat sigur si durabil al autoturismelor.

Principalele tipuri de produse ce pot fi achizitionate de pe Gotek.ro sunt: leduri pentru faruri, leduri pentru interior DRL, semnalizare si stopuri, banda led, leduri cu preiectoare de ceata si multe alte accesorii cu ajutorul carora acestea sa poata fi functiona si sa poata fi montate corespunzator.

Daca vei apela la serviciile acesora, vei beneficia de cele mai bune produse, fiind importate direct de la producator, fiind atent testate in timp fapt ce va asigura cel mai bun raport pret/calitate, astfel incat tu sa poti beneficia de servicii ireprosabile si la preturi avantajoase, compatibilitatea cu autoturismul dumneavoastra fiind de 100%.

Pentru orice intrebare sau nelamuririe, va invit sa accesati site-ul acestora si astfel veti beneficia de tot suportul tehnic necesare fiind oferit de persoane cu o vasta experienta in acest domeniu, dupa care iti poti umple cosul cu produsele dorite care vor fi livrate in deplina siguranta in cel mult 48 de ore.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *