ALERTĂ MEDIA: RAZER PHONE PRIMEȘTE UPDATE-UL ANDROID 9.0 PIE

CINE:                    

Razer, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial, și Razer Phone 2, telefonul mobil vârf de gamă, destinat în special gamerilor.

CE:

Un update de software major pentru Razer Phone 2, care implementează cea mai nouă versiune a sistemului de operare Android, 9.0 Pie. Aceasta aduce numeroase îmbunătățiri, printre care se numără navigarea pe bază de gesturi cu acces la Google Assistant™, funcții interactive și de căutare pentru aplicații, optimizarea duratei de viață a bateriei, noi posibilități de administrare a nivelului de confidențialitate precum controlul aplicațiilor rulate în fundal, funcția „digital well-being” ce monitorizează obiceiurile de utilizare a telefonului, înregistrare video în 4k la 60fps.

O listă completă a noilor funcții și îmbunătățiri aduse sistemului de operare Android 9.0 Pie poate fi consultat aici.

Razer a anunțat de asemenea că va oferi pentru o perioadă limitată dispozitivul Razer Phone 2 la prețul de 499.99 dolari (redus de la prețul de 799.99 dolari). Promoția este valabilă începând 1 martie pe pagina web Razer.com. Această ofertă va fi disponibilă și în oferta anumitor parteneri de retail, în timp ce anumiți operatori vor oferi programe de tip trade-in.

IMAGINI:

http://rzr.to/andriod9-pie-screens

DE CE:

Instalarea Android 9.0 Pie aduce multiple beneficii pentru Razer Phone 2 printre care utilizarea dispozitivului într-o manieră mai intuitivă, o folosire mai eficientă a bateriei și îmbunătățirea experienței de folosire în cazul jocurilor video și a aplicațiilor de divertisment digital.

CÂND:

Noul update care conține cea mai nouă versiune a sistemului de operare Android, 9.0 Pie va fi implementat într-o manieră Over-the-air (OTA) pentru toate dispozitivele Razer Phone 2 comercializate în mod direct, începând cu 27 februarie 2019 (US PST). Următorul pas constă în implementarea update-urilor de către operatorii de telefonie mobilă pentru dispozitivele Razer Phone 2 comercializate de ei, în concordanță cu politica lor referitoare la update-urile de software.

Oferta promoțională de preț redus va fi disponibilă începând de pe 1 martie 2019.

UNDE:

OTA + Suport Razer – https://support.razer.com/mobile/razer-phone-2/
Razer Phone 2, alături de detalii despre produs disponibil pe pagina razer.com/phone.

 

DESPRE RAZER

Razer™ este cel mai popular brand de lifestyle dedicat gamerilor la nivel mondial. Sigla care reprezintă șarpele cu trei capete este unul dintre cele mai ușor de recunoscut simboluri în lumea jocurilor video și a comunităților de sporturi electronice. Cu o bază de fani care se întinde toate continentele, compania a proiectat și a construit cel mai mare ecosistem centrat pe nevoile gamerilor, care include pe lângă accesorii hardware și aplicații software, respectiv servicii dedicate. Gama hardware produsă de Razer și premiată de cele mai populare publicații de specialitate, include periferice de gaming deosebit de performante, laptopurile de gaming Blade și telefonul mobil Razer Phone. Platforma software dezvoltată de Razer și folosită de peste 50 de milioane de utilizatori, include Razer Synapse (o platformă de tipul Internet of Things), Razer Chroma (un sistem proprietar de iluminare RGB) și Razer Cortex (un sistem pentru optimizarea jocurilor video). Serviciile oferite de Razer includ Razer zGold, unul dintre cele mai mari servicii de credit virtual din lume, care permite achiziționarea de bunuri virtuale și obiecte digitale din peste 2500 de jocuri video. Fondat în 2005 și având două sedii, unul la San Francisco și al doilea în Singapore, Razer are cincisprezece birouri în toată lumea și este recunoscut ca lider în cadrul brandurilor dedicate gamerilor în SUA, Europa și China. Razer este listată la Bursa din Hong Kong

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *