10 milioane de unități HONOR 8X vândute pe piața globală

București, 28 februarie 2019 – HONOR, unul dintre e-brandurile de top de smartphone-uri, a anunțat că HONOR 8X a atins un prag remarcabil de performanță în vânzări – peste 10 milioane de unități livrate pe piața globală. Lansat în octombrie 2018, HONOR 8X este dotat cu o configurație de vârf care include un ecran FullView de 6,5 inch cu decupaj, cu un raport ecran/corp de 91% și tehnologie chip-on-film (COF), alături de o listă completă de funcții de ultimă oră.

HONOR continuă să inoveze, oferind funcții vârf de gamă la un nivel accesibil. 8X este prevăzut cu un cadru metalic în mijloc și este echipat cu tehnologie COF avansată și un design patentat al antenei, alături de un corp de sticlă aurora cu textură dublă de 2.5D și efect de plasă, oferind un aspect elegant și o suprafață netedă la atingere.

HONOR 8X oferă mai mult decât experiențe de vizionare impresionante datorită ecranului său excepțional de 6,5 inch. Este primul smartphone dotat cu un mod de confort pentru ochi certificat de TüV Rheinland. Telefonul are o cameră principală dublă 20M + 2M și o cameră frontală de 16M, care pot folosi inteligența artificială (AI) pentru a îmbunătăți calitatea fotografiilor, în funcție de subiectul ales de utilizatori.

Cipset-urile Kirin 710 octa-core oferă o performanță excelentă. Cu o memorie de 128 GB ROM și suportul pentru card microSD extensibil cu până la 400 GB, smartphone-ul satisface nevoile de stocare în creștere ale utilizatorilor. HONOR 8X dispune și de o tehnologie inteligentă de economisire a energiei și de o baterie de 3750 mAh, care poate dura mai mult de o zi cu o singură încărcare.

George Zhao, președinte HONOR, a declarat: „Suntem foarte mândri că am atins pragul de 10 milioane de vânzări cu HONOR 8X. Smartphone-urile noastre câștigă inimile consumatorilor din întreaga lume, iar HONOR 8X este liderul, reprezentând un salt uimitor în ceea ce privește tehnologia și designul. Cu seria HONOR X, ne-am angajat mai ales să furnizăm cele mai noi funcții premium la un nivel accesibil pentru utilizatori, și abia apoi să satisfacem cererile din ce în ce mai mari de performanță și experiență.”.

 

Despre HONOR

HONOR este unul dintre e-brandurile de top de smartphone-uri. Brandul a fost creat pentru a satisface nevoile nativilor digitali, prin produse optimizate pentru internet care le oferă utilizatorilor o experiență superioară, îi inspiră, le dezvoltă creativitatea și îi impulsionează pe tineri să-și îndeplinească visele. Pentru a reuși acest lucru, HONOR operează într-un mod diferit și curajos și face pașii necesari pentru a le oferi clienților săi tehnologii inovatoare.

 

Pentru mai multe informații, vă rugăm vizitați Honor online la adresa www.hihonor.com sau urmăriți-ne pe:

https://www.facebook.com/honorglobal/

https://twitter.com/HONORglobal

https://www.instagram.com/honorglobal/

https://www.youtube.com/honorglobal

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *