TEHNOLOGIA REVOLUȚIONARĂ GAMING+ DE LA HONOR, PERFORMANȚĂ GRAFICĂ LA MWC 2019

  • GAMING+ ADUCE VITEZE MAI MARI, CALITATE MAI BUNĂ A IMAGINII ȘI FIDELITATE LA UN ALT NIVEL PENTRU GAMING-UL MOBIL
  • HONOR VIEW20 PRIMEȘTE DISTINCȚII DE 5 STELE DIN PARTEA MASS-MEDIA

HONOR, unul dintre e-brandurile de top de smartphone-uri, a dezvăluit la Mobile World Congress 2019 (MWC 2019) tehnologia revoluționară Gaming+. Gaming+ include o serie de actualizări de tehnologie care sporesc semnificativ performanța, calitatea grafică și fidelitatea imaginii jocurilor mobile pe HONOR View20. Aceste upgrade-uri vin după ce HONOR a anunțat un ecosistem de aplicații folosind camera TOF 3D care vestește o nouă eră AR, precum și noul outfit Fortnite HONOR Guard pentru utilizatorii HONOR View20.

George Zhao, președinte HONOR, a declarat: „HONOR anunță cu bucurie că cel mai recent membru al seriei HONOR View, HONOR View20, a atins deja pragul de 1,5 milioane de vânzări. Suntem cu un pas mai aproape de obiectivul nostru de a deveni unul dintre primele cinci branduri de smartphone-uri în trei ani. Prin tehnologia revoluționară Gaming+, am îmbunătățit și mai mult performanța grafică a smartphone-urilor, satisfăcând cerințele în creștere ale consumatorilor tineri pentru o experiență de gaming mobil mai bună. Împreună cu aplicațiile futuriste ale camerei 3D TOF și cu noul outfit Fortnite HONOR Guard, HONOR aduce consumatorilor experiențe excepționale și diversificate.”.

GAMING+ ȘI MAI MULT DIVERTISMENT PENTRU GAMERI

HONOR View20 a fost lansat luna trecută la Paris cu cinci funcții în premieră mondială, printre care: camera foto de 48MP, camera frontală de 25MP integrată în ecran, cipset-ul AI 7in Kirin 980, tehnologia AI Wi-Fi Triple-Antenna și designul cu nanotextură aurora. Gaming+ îmbunătățește experiența de gaming prin upgradarea sistemului, cu îmbunătățirea eficienței GPU, optimizarea încărcării GPU, tehnologia de predicție a încărcării AI și de înaltă definiție. Cu aceste beneficii, HONOR View20 oferă cel mai înalt nivel de performanță pentru jocurile mobile.

Noua tehnologie Gaming+ îmbunătățește eficiența energetică SOC cu 20,34%. Actualizarea cipset-ului GPU Mali-G76 include optimizarea transformării, care îmbunătățește job scheduling-ul și computing-ul paralel. Aceasta reduce instrucțiunile duplicat și excesul de GPU și crește viteza de transfer de date între CPU, GPU și memorie. În plus, GPU funcționează perfect cu tehnologia inovatoare AI pentru programarea modulației de frecvență, pentru a anticipa sarcinile prin monitorizarea ratei de cadre pe secundă (fps), a calității imaginii și a intrărilor de pe touchscreen în timp real, și identifică în mod inteligent blocajele de performanță. Pentru jocuri, noua tehnologie AI îmbunătățește precizia predicției de încărcare a fiecărui cadru cu peste 30% în comparație cu metodele tradiționale. O altă funcție cheie, optimizarea GPU, îmbunătățește calitatea imaginii și reduce consumul de energie. În plus, actualizarea generează capabilități de înaltă definiție pentru gaming, realizând un contrast mai bun, niveluri mai ridicate de luminozitate și o paletă mai largă de culori.

Ca urmare a acestui upgrade, versiunea Fortnite Vulkan poate fi suportată și pe HONOR View20, oferind jucătorilor o experiență mai rapidă și mai ușoară. În plus, jocuri populare pentru mobil, cum ar fi QQ Speed și Arena of Valor, au fost optimizate pentru a suporta această funcție de înaltă definiție. Gamerii pot acum experimenta o mai mare claritate și mai multe detalii.

Crearea unei strânse legături cu fanii este o valoare esențială pentru brandul HONOR. Pentru a sărbători lansarea HONOR View20, HONOR colaborează cu Epic Games pentru a duce experiența de joc mobilă Fortnite spre noi culmi. În cadrul acestei colaborări, deținătorii de HONOR View20 vor avea acces exclusiv la outfit-ul Fortnite HONOR Guard. Începând cu data de 25 februarie, utilizatorii HONOR View20 au posibilitatea de a revendica outfit-ul exclusiv la adresa www.hihonor.com.

Consultați conturile oficiale de social media ale HONOR pentru detalii referitoare la procesul de revendicare.

Cooperarea HONOR + Fortnite

În plus, camera 3D TOF a telefonului HONOR View20 creează o nouă dimensiune a jocurilor interactive și mai multe posibilități pentru următoarea generație de AR. Aceasta este dotată cu capabilități de detectare a profunzimii, recunoaștere a scheletului și capacități de captare a mișcărilor în timp real, permițându-le consumatorilor să se bucure de diferite funcții interactive, cum ar fi modelarea 3D, calcularea numărului de calorii prin AI, jocuri controlate de mișcare Magic AR și 3D. Brave Jelly este cel mai recent joc controlat de mișcare al acestei familii. În viitor, HONOR intenționează să colaboreze cu mai multe părți terțe pentru a crea un ecosistem 3D TOF integrat, care să deschidă o nouă eră pentru măsurarea AR, social media și cumpărături.

HONOR VIEW20 PRIMEȘTE NUMEROASE APRECIERI DIN PARTEA MASS-MEDIA

De la lansarea globală din ianuarie, designul și funcțiile superioare ale HONOR View20 au fost recunoscute pe scară largă de către experții și consumatorii din industrie. Telefonul a primit aprecieri de la mass-media și influenceri, inclusiv rating-uri de 5 stele de la cele mai prestigioase publicații din industrie:

  • Rating de 5 stele de la Stuff„Honor intră în prima ligă cu unul dintre cele mai impresionante telefoane din clasa sa.”
  • Rating de 5 stele de la The Guardian„Este primul telefon distinct, cu un decupaj în formă de orificiu.”
  • Rating de 5 stele de la T3„Honor View 20 este cel mai bun smartphone mid-range de pe piață la ora actuală.”
  • Rating de 5 stele de la Expert Reviews„Cu camera sa pentru selfie-uri integrată în ecran și camera foto principală de 48 MP, Honor View20 este unul dintre cele mai atractive telefoane din ultima vreme.”

HONOR View20 a obținut performanțe excelente în vânzări și la nivel regional. În China, HONOR View20 este campion dublu (vânzări și venituri din vânzări) pe platformele online în gama de prețuri de 3000 RMB și peste. În prima săptămână de la lansarea sa în Franța, cel mai recent vârf de gamă a devenit  Best Seller nr.1 pe Amazon în categoria de 499 euro și peste. De asemenea, a primit premiul pentru cele mai multe vânzări ale unui smartphone la Senheng, unul dintre principalii comercianți independenți din Malaezia.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *