HTC EXODUS 1 extinde confidențialitatea și securitatea pentru utilizatorii din întreaga lume

  • EXODUS 1 lansează o provocare modelelor de business big data ale companiilor mari din domeniul tehnologiei
  • Noul parteneriat cu browser-ul Opera protejează identitatea și confidențialitatea în timpul navigării pe HTC EXODUS 1
  • În urma validării din partea comunității criptografice, HTC EXODUS 1 va fi disponibil în moneda Fiat

26 februarie 2019, București – Începând de astăzi, utilizatorii EXODUS 1 își pot actualiza, over-the-air, dispozitivele pentru a interacționa cu o serie de noi parteneri și pentru a profita de noul web descentralizat.

HTC EXODUS 1 este primul smartphone creat pentru acest nou internet.

Există o tendință crescândă către protejarea confidențialității și securității datelor noastre, determinată de scepticismul modului în care companiile mari de tehnologie folosesc datele și de incertitudinea cu privire la gradul real de securitate.

Phil Chen, Decentralized Chief Officer al HTC, afirmă: „EXODUS este despre viitorul datelor și obținerea unei arhitecturi corecte pentru Internet, care să includă securitatea, confidențialitatea și transferul proprietății asupra datelor înapoi la persoana care le generează.”.

Web-ul descentralizat le va permite utilizatorilor să-și protejeze și să-și securizeze datele prin furnizarea de servicii peer-to-peer mai transparente, eliminând intermediarii care obișnuiau să profite de informațiile acestora. Acum suntem capabili să deținem propriul nostru profil și bunurile digitale asociate între platforme și suntem chiar stimulați să împărtășim informații selectate. Această mișcare descentralizată va revoluționa modul în care gestionăm datele oamenilor și va permite crearea de noi modele de afaceri care nu se bazează pe stocarea și exploatarea informațiilor utilizatorilor.

Pentru a sprijini mișcarea Web 3.0, echipa EXODUS lansează API-ul de Management Zion Key pentru partenerii selectați, cu accent pe protecția datelor utilizatorului.

Opera, primul browser crypto-ready din lume, este prima organizație care profită de acest API. Acest lucru înseamnă că utilizatorii de Opera se pot bucura de mai multă securitate a bunurilor criptate de pe EXODUS 1 și pot interacționa, tranzacționa și se pot conecta direct la servicii utilizând cheile private păstrate în siguranță pe dispozitivul lor.

Charles Hamel, Head of Crypto al Opera Browsers, declară: „Suntem în zorii unei noi generații a Web-ului, una în care noile servicii descentralizate vor contesta status quo-ul. HTC și Opera au luat decizia îndrăzneață de a fi primii care au permis această transformare. Suntem foarte mândri să colaborăm cu EXODUS și să definim împreună un nou standard de utilizare și securitate criptografică.”

Colaborarea EXODUS – Opera stabilește un nou standard în industrie privind modul în care pot fi securizate experiențele blockchain ușor de utilizat, permițând astfel mai multor persoane să exploreze în siguranță avantajele tehnologiei de tip blockchain și ale aplicațiilor și serviciilor descentralizate.

Un exemplu remarcabil de utilizare Opera cu portofelul Zion include posibilitatea de a face microplăți directe către site-urile web de conținut, având potențialul de a remodela imaginea jurnalismului și de a crea un flux de venituri centrat pe conținut, departe de sfera de influență a giganților tehnologiei și a modelelor publicitare care vânează clicuri.

Noi opțiuni de achiziție pentru EXODUS 1

De la lansarea vânzărilor cu acces timpuriu, EXODUS 1 a primit sprijinul și validarea comunității criptografice și a liderilor din cadrul acesteia, inclusiv Vitalik Buterin și Glen Weyl. În continuare, EXODUS 1 își extinde raza de acțiune la nativii non-cripto care doresc să exploreze noul internet și securitatea și posibilitățile pe care le aduce. Începând din luna martie, EXODUS 1 este disponibil pentru achiziționare în moneda Fiat la un preț de 699 dolari în Statele Unite și în prețurile locale la nivel global. Aceste opțiuni se adaugă opțiunilor de achiziție originale, BTC, ETH și LTC. În plus, EXODUS 1 poate fi cumpărat și utilizând moneda Biance, BNB.

În urma acestor actualizări, utilizatorii de EXODUS 1 se pot bucura, de asemenea, de suport adăugat pentru jetoanele ERC-721 cu Decentraland și Etheremon.

Noi furnizori DApp adoptă EXODUS 1

HTC EXODUS își extinde ofertele DApp pentru Exodus 1 prin noi integrări cu:

  • Blockfolio: Cel mai popular tracker din lume pentru portofoliile de criptomonede.
  • Numbers: O soluție AI pentru dispozitive care urmăresc, de exemplu, comportamentul legat de mersul pe jos, de somn și de șofat, pentru a separa aceste date – cu acordul utilizatorului – și pentru a le pune la dispoziția terților pentru oferte de servicii personalizate.
  • Nodle: Un furnizor de conectivitate pentru Internet of Things, care va utiliza Zion Vault SDK în lunile următoare.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *