Pompa de calitate superioara face diferenta dintre o piscina si o balta

Apa reprezinta un miraj si spectacolele pe care le desfasoara in natura fascineaza. Fie ca este vorba de o cascada, suvitele groase de apa cazand de la inaltime peste pietre, fie ca vorbim de o moara de apa pusa in miscare de forta apei, de un lac, un valcel sau o balta in prezenta acestui lichid datator de viata simti multa liniste, racoare si confort.
Intr-o balta insa nu iti vine sa te speli nici pe pantofi. O apa statuta devine plina de microorganism si de resturi vegetale, tulbure, plina de mormoloci si este perceputa ca un pericol. O privesti de la distanta si asta-i tot! Oricat ti-ar fi de cald, nu te poti scalda acolo, fiindca te poti umple de bube si te poti imbolnavi grav.

La fel ar sta lucrurile fara pompa piscine si in piscina noastra. Apa se mentine sanatoasa, datorita pompei care asigura circulatia lichidului in intreg bazinul si fiind dotata cu prefiltre are capacitatea sa retina si impuritatile mari. Pompa directioneaza apa din piscina catre filtre, iar acestea retin toate impuritatile. Pompele performante au si capacitatea de a incalzi apa, fiindca si acest aspect este foarte important. Oricat ar fi de cald afara, o apa rece ca gheata poate produce imbolnaviri grave, de aceea este importanta si capacitatea de incalzire a apei.

In anotimpurile calduroase este nevoie de o sursa de racoare, iar daca sursa aceea este a familiei, siguranta este mai mare. Acasa se pot supraveghea cu atentie toate operatiunile, inclusive curatarea piscinei cu atentie, filtrarea si tratarea apei.
Cele mai bune pompe pentru piscine se gasesc in magazinul online Piscine-concept.ro care furnizeaza si specilisti care monteaza aparatele, echipamentele si accesoriile comandate de aici.
Pompele sunt securizate si garantate pentru o perioada mare de timp si nu se oxideaza.
Cea mai ieftina pompa costa 579 de lei, iar cea mai scumpa 5 200 de lei.

POMPA ASTRAL MAXIM suporta o temperatura interioara de 150 de grade Celsius si este conceputa pentru piscinele publice, de mare capacitate, dar si o picina particulara cu pretentii are nevoie de acest produs.
Atat pentru montarea pompelor, cat si a filtrelor sau a scarii din inox este bine sa se apeleze la profesionisti si sa se semneze un parteneriat cu ei si pentru mentenanta.
Pompele pentru piscine din magazinul prezentat mai sus au o perioada mare de garantie fiind securizate si realizeaza circuitul apei in piscine ca apa sa se mentina curata si limpede.

Foarte avantajoasa este POMPA PENTAIR SWIMMY care costa putin, daca avem in vedere functiile pe care le poate indeplini:
-este concepute pentru apa cu clor
-este capabila sa functioneze continu
-se monteaza usor datorita sinelor pivotate
-prefiltrul retine impuritatile mari.

Preturile pompelor difera in functie de volumul de apa pe care il poate pune in recirculatie pe ora.
In cazul in care nu stiti sa alegeti eficient pompa pentru piscina, solicitati consiliere gratuita de la agentii de vanzari care va proceseaza comenzile si ei va vor ajuta sa alegeti pompa ideala.
In cazul in care nu aveti piscina, dar va ganditi sa va afaceti una pentru vara acesta, apelati la Piscine-concept.ro sa ii aveti alaturi de la inceput, pana la dotarea complete a piscinei cu tot ceea ce este necesar.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *