In pozele erotice ale Lui Andreescu Gabriel infloreste frumusetea feminina

O galerie de femei frumoase, femei cu atitudine, pregatite sa cucereasca lumea, admir in acest moment indulcindu-mi ziua care a debutat cu o ploaie inghetata.

Imi clatesc ochii si imi incalzesc sufletul fiindca frumusetea ma inspira si imi da doza de optimism atat de necesara ca sa infrunt provocarile vietii. Oricine, indiferent de sex si de pozitie sociala, se delecteaza cu asemenea opere de arta, semnata de Andreescu Gabriel fotografie erotica.

Doamne, ce femei perfecte! Ochi limpezi, buze catifelate, sani plini si rotunzi, picioare lungi si par matasos. Te uiti de zeci de ori la ele, fiindca au efectul magic de a magnetiza privirile si iti spui ce norocos este fotograful!

Norocos? Stii cata munca sta in spatele unei sedinte foto erotice? Pentru fiecare fata trebuie ales costumul potrivit. Culoarea lui sa puna in evidenta ochii, nuanta pielii si culoarea parului. Piesele minuscule care acopera trupul perfect de sirena sunt alese cu pricepere. Ce se poate pune pe sfarcuri ca ochiul indraznet sa ghiceasca dulceata sanului? Inimioare minuscule si stralucitoare.

Cat de pretioasa este o femeie frumoasa? Asemenea unui sirag de perle naturale.
Pozele sunt facute de un barbat care stie ce isi doreste sa vada un barbat exigent la o femeie perfecta si care manuieste cu dibacie aparatul de fotografiat. Intr-o sedinta foto se experimenteaza sute de unghiuri, pana se junge la cel perfect. Lumina trebuie sa cada intr-un anume fel ca printesa sa stralucesca si sa fie in centrul atentiei.

Andreeascu Gabriel alege decorul in asa fel, incat sa sugereze senzatiile pe care le produc corpul unei femei perfecte: apa curata si racoritoare a unei piscine, patul urias si moale, blana naturala, matasoasa, nisipul fin si fierbinte…

O femeie frumoasa care isi doreste amintiri din epoca ei de glorie, din clipa de maxima frumusete, scoate din buzunar 199 de dolari pentru o sedinta foto erotica in care maestrul face frumusetea sa ii infloreasca in materialele realizate.

Pozele erotice pot servi ca document. Peste ani, modelul care a pozat se va uita cu nostalgie sa isi aminteasca momentele de glorie deplina. Femeile antrenate in industria frumusetii scot insa bani grei cu ajutorul acestor materiale.

O escorta de lux are sanse sa castige 5 000 de euro pe noapte cu ajutorul acestor poze. Barbatul putred de bogat le vede pe site si isi doreste tovarasia frumoasei, iar pentru asta este gata sa dea mii de euro. Povestea se poate repeta de mai multe ori, pana cand ea isi cumpara vila de lux la care viseaza si masina sport la volanul careia va fi o diva adevarata.

A fost odata un film faimos in care ea, femeia luata de barbatul bogat si generos sa ii tina de urat si sa ii incalzeasca patul, i-a devenit sotie.

Un model videochat poate ajunge la un salariu de 50 000 de dolari pe luna si poate castiga si unul dintre premiile uriase puse in joc.

O fotografie erotica pusa pe coperta unei reviste poate insemna o multime de contracte de publicitate fiindca si producatorii de lenjerie au nevoie de modele!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *