Un site de imobiliare in limba engleza

Tudorestates.ro este un site de imobiliare in limba engleza fiind printre cele mai bune de profil din mediul online. Platforma este utila romanilor, dar si strainilor care vin sa ne viziteze tara.
In cazul in care cauta o locuinta in Bucuresti, unui roman ii vine mai usor sa se intereseze, sa citeasca, dar strainii nu stiu limba romana, de aceea alegerea limbii oficiale a site-ului este deosebit de utila, mai ales ca ne racordam globalizarii si devenim vorbitori fluenti de limba engleza.

Exista motive serioase de alegere a platformei prezentate mai sus pentru rent apartment Bucharest acestea fiind:

 

-actualizarea permanenta a informatiilor. Este frustrant pentru o persoana care isi cauta o locuinta sa gaseasca una care se potriveste nevoilor si gusturilor sale, sa se gandeasca deja ca va locui acolo, fiindca anuntul este pe ziar sau pe platforma, dar cand incearca sa contacteze proprietarul sau agentia sa i se spuna ca oferta nu mai este valabila de cateva saptamani.

Pe site-ul de imobiliare prezentat mai sus nu se intampla niciodata acest lucru si daca vedeti un apartament care va place scos la vanzare sau de inchiriat, sa stiti ca va puteti muta in el oricand.

-informatii complete. Asa ar trebui sa arate orice anunt care se incadreza in categoria imobiliare ca omul sa stie la ce distanta de statia de autobuz se afla imobilul, la ce etaj este apartamentul, numarul de camere, de balcoane si de locuri in garaj, tot ce tine de confortul locuintei respective.

-fotografiile. Pe orice site de imobiliare pozele sunt atractive, dar aici sunt 100% si reale, iar datorita acestui fapt, clientii isi cauta cu incredere o casa pe acest site. Toti cei care au cumparat o casa prin intermediul acestui mediator sau au inchiriat o vila sau un apartament il recomanda cu caldura subliniind onestitatea celor care posteaza anunturile si le sterg pe cele care nu mai sunt valide.

-varietatea ofertelor. Aici isi gaseste o casa si cel cu bani multi si cel cu posibilitati limitate, de asemenea oamenii gasesc locuinte de lux cu toate dotarile necesare, dar si case modeste. Exista locuinte cu doua balcoane, cu doua-trei bai si cu locuri in garaj.

-anunturi numeroase din care cei care au nevoie urgent de o casa pot alege ceva. Catalogul electronic are peste 40 de pagini, iar daca luam in calcul ca pe o pagina incap cam 9 anunturi, ajungem la 360 de anunturi imobiliare valabile.

-existenta unui filtru de cautare care faciliteaza gasirea locuintei ideale. In cazul in care doresti o casa si esti in criza de timp, nu esti obligat sa parcuri toate cele 40 de pagini cu sutele de anunturi imobiliare, ci cautarile inteligente cu ajutorul filtrului te conduc exact la anuntul care ti se potriveste.

Intra cu incredere pe site-ul prezentat mai sus si cu ajutorul filtrului de cautare fa selectia dorita! Recomanda-l si prietenilor din strainatate, mai ales ca este in limba engleza si nu au nevoie de traduceri!

Si persoanele juridice au posibilitatea sa gaseasca foarte usor o cladire pentru birouri, cabinet de avocatura sau un notariat prin intermediul platformei amintite si filtrului de cautare.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *