Folosesc doar Tork!

Pana acum 1 an, produsele pe care le foloseam pentru igiena casei sau consumabilele, cum ar fi prosoapele de hartie sau hartia igienica, erau achizitionate de unde apucam. Nu dadeam importanta unei marci anume, ci luam ce imi cadea in mana. Si, din acest motiv, pot sa spun ca am fost adesea dezamagita de calitatea produselor. Uneori achizitionam un sapun bun, alteori dadeam banii pe ceva ce nu facea decat sa imi ususce pielea si nici nu eram sigura de gardul de igienizare pe care mi-l oferea. Cu hartia deja era o problema si mai mare si nu doresc sa intru in detalii. Asta s-a intamplat pana cand, intr-o zi, am avut in vizita o buna prietena care a dormit la mine. Oferindu-i aceleasi produse pe care le foloseam si eu, aceasta nu a intarziat sa remarce calitatea proasta a sapunului si a hartiei. Desi m-am simtit putin rusinata, nu am luat-o in nume de rau pentru ca ma cunosteam de prea mult timp cu prietena mea. Mai mult, mi-a spus ce foloseste ea pentru a evita astfel de probleme.

Foloseste doar produse igienice Tork. Apoi, a intrat pe internet pentru a-mi arata site-ul. Este vorba despre magazinul online Sanito.ro care comercializeaza produse Tork. Aici poti gasi orice, de la dispensere Tork, pana la sapunuri pentru utilizarea zilnica. Mi-a povestit ca face regulat achizitii de la acest magazin, deoarece este multumita de calitatea produselor, dar si de serviciile impecabile pe care echipa le pune la dispozitie. Sanito.ro are o experienta de peste 13 ani in domeniul produselor de curatare, igienizare si dezinfectare. Cei peste 5000 de clienti sunt mereu multumiti de produsele acestui magazin. Trebuie specificat faptul ca acesti clienti fac parte din domenii diferite cum ar fi cel medical, cel alimentar sau diferite alte industrii. Insa, sunt si foarte multi consumatori casnici care prefera sa achizitioneze produsele Tork de la Sanito.ro.

Asadar, prietena mea mi-a recomandat sa achizitionez, pentru a testa, cateva produse destinate utilizarii zilnice, printre care si hartie igienica Tork. Desigur, nu a fost singurul lucru pe care l-am comandat. Am cumparat si sapun pentru maini, dar si dezinfectant pentru toaleta. In doua zile am avut produsele la mine acasa si am inceput sa le testez. Imediat am remarcat calitatea deosebita. Sapunul, de exemplu, este cremos, miroase frumos si lasa mainile moi si catifelate de parca au fost date cu crema. Hartia este de calitate si nu se rupe atat de usor. Dezinfectantul este ideal pentru a face sa dispara 99.9% din bacteriile si microbii care se gasesc pe maini sau pe capacul toaletei. Din acea zi mi-am dat seama cat de mult conteaza sa folosesti produse de calitate. In primul rand igiena proprie va fi mult mai buna si, drept urmare, si calitatea sanatatii va fi una pe masura. In al doile rand, vei oferi celorlalti membrii ai familiei, dar si celor care iti calca pragul, produse bune, care arata cat de mult pretuiesti curatenia si igiena.

Magazinul Sanito.ro si produsele Tork nu mi-au mai lipsit din casa din momentul in care le-am testat pentru prima data.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *