Solutii inteligente pentru o curatenie simpla si rapida!

Afacerile precum hotelurile sau pensiunile au nevoie de o deosebita atentie pentru ca turistii veniti intr-o anumita zona, sa se poata bucura de tot confortul necesar in timpul petrecut la cazare. Chiar si pentru un hotel de doua stele conditiile trebuie sa fie cel putin degente, chiar daca este vorba de ceva relativ simplu.

Curatenia trebuie sa fie la ordinea zilei si sa fie respectata cu strictete daca cei care detin o astfel de afacere isi doresc sa le mearga bine, pentru ca in caz contrar falimentul va fi inevitabil. Pe langa oamenii care vor inceta sa se mai cazeze intr-un loc in care nu le sunt respectate conditiile cel putin decente, vor exista si controale din partea autoritatilor care daca vor gasi nereguli, le vor sanctiona ca atare.

Pentru a se mentine curatenia este nevoie in primul rand de produse profesionale, dezinfectanti si asa mai departe, toate de calitate.

De asemenea, nu trebuie sa lipseasca nici de la intrare sau holuri si unde mai este nevoie, nici acele covoare profesionale, care desi la prima vedere par niste covoare banale, rolul lor este unul foarte important.

In functie de tipul de covorase, acestea pot fi covorase dezinfectante, adica acele covoare care sunt tratate special pentru a distruge microbii de pe incaltaminte sau acele covorase absorbante fiind ideale pentru a retine apa impreuna cu murdaria de pe incaltaminte. In general, toate aceste covorase au rolul de a diminua cantitatea de mizerie, nisip, praf si asa mai departe, care se strange pe talpi, astfel restul podelelor fiind pastrate mult mai curate.

Este de la sine inteles ca si acestea trebuie curatate periodic, deoarece la un moment dat se vor imbaxi de praf, ceea ce nu este tocmai indicat pentru imaginea unui hotel sau a unei pensiuni care se vrea a presta cele mai bune servicii pentru clientii sai.

Daca si voi sunteti administratorii unei asfel de afaceri, si va doriti o afacere infloritoare, atunci trebuie sa utilizati numai produse profesionale si de calitate iar in ceea ce priveste aceste covorase profesionale, acestea pot fi achizitionate de pe site-ul celor de la Covoare-profesionale.ro.

Aici veti gasi o gama extrem de variata, ce cuprinde sute de covoare pentru diferite intrebuintari, precum cele mentionate mai sus, ori covoare pentru piscine, covoare industriale, simple covoare pentru interior si exterior si lista poate continua.

O astfel de afacere am inceput si eu acum aproximativ doi ani, un spatiu de cazare la mare ce cuprindea cateva camere. Fiind vorba de cazare la mare, automant insemna si mult nisip care s-ar fi adunat prin camere, bucatarie, holuri, etc. Astfel m-am gandit ca trebuie sa fac ceva in privinta asta, nu pentru a scapa complet de nisip pentru ca este imposibil, ci pentru a diminua macar cantitatea de nisp.

Mi-am amintit ca cea mai buna solutie pe care am mai vazut-o pusa in practica o reprezenta niste covorase profesionale pe care sa le pozitionez atat la intrare cat si la interior pe holuri. Nici nu am mai stat pe ganduri si am inceput sa caut pe internet covoare profesionale si asa i-am gasit pe cei de la Covoare-profesionale.ro. Dupa ce le-am vizualizat oferta, nici nu stat pe ganduri, am selectat ce aveam nevoie si in cateva minute am plasat comanda.

De cand le folosesc sunt extrem de multumit de acestea si cu siguranta daca o sa mai am nevoie tot la acestia o sa apelez si o sa ii recomand cu mare drag ori de cate ori voi avea ocazia.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *