Noua gamă de boxe Sony cu EXTRA BASS™, sunet puternic pentru petreceri

  • Funcția EXTRA BASSeste ideală pentru petreceri
  • Portabilitate sporită datorită designului și durabilității crescute
  • Atmosferă de petrecere cu ajutorul sistemului de iluminareși a culorilor vii

Sony își extinde astăzi gama de boxe portabile wireless EXTRA BASS™ prin adiția SRS-XB12, SRS-XB22 și SRS-XB32, alături de noua boză de mare putere GTK-XB72.

Sunet

Funcția EXTRA BASS™ de la Sony oferă un bass puternic și profund. Boxele XB22 și XB32 au radiatoare duale pasive, care funcționează în tandem cu speakere stereo full range pentru a amplifica tonurile joase și bass-ul, la dimensiunile reduse ale boxelor. XB12 dispune de un singur radiator pasiv pentru a oferi un efect similar.

O incintă marită și woofere de mari dimensiuni îi permit boxei XB72 să genereze un bass puternic și să extindă câmpul audio printr-un sunet mai amplu.

Cu noul mod LIVE SOUND disponibil pentru XB22, XB32 și XB72, utilizatorii se pot bucura de o experiență muzicală tridimensională similară unui concert live. Modul LIVE SOUND extinde zona de acoperire prin speakere angulare și prin tehnologia Digital Signal Processing, care produce un sunet tridimensional similar experienței de la un festival. Tonul este ideal pentru muzica hip-hop, dance și rap, datorită bass-ului profund.

Ideal pentru petreceri

Modelele XB22 și XB32 dispun de modul Party Booster, datorită accelerometrului încorporat și a designului. Difuzoarele reacționează la atingere și generează efecte sonore și luminoase unice. De asemenea, utilizatorii pot beneficia de mai multe funcționalități cu XB72 prin intermediul aplicației Fiestable. Petrecerile pot fi personalizate prin control vocal, un nou stil de control prin mișcări și prin jocuri noi de lumini.

Orice locuință poate găzdui o petrecere, cu ajutorul sistemului de iluminare multicolor al modelelor XB32 și XB72. Efectele luminoase creează o atmosferă de club prin sincronizarea luminii cu ritmul muzicii. Funcțiile pentru petreceri pot fi personalizate prin aplicația Fiestable. De asemenea, modelul XB22 cu iluminare cu o singură culoare, care poate anima petrecerile.

Rezistente la petreceri

Boxele au certificare IP67, ceea ce înseamnă că sunt rezistente la apă și la praf. XB12 este îmbrăcată în cauciuc, în timp ce XB22 și XB32 dispun de un mix între acest material și unul special, ușor de spălat. XB32 și XB22 sunt rezistente la rugină și la șocuri.

Cu o autonomie a bateriei de până la 24 de ore și cu un design portabil și compact cu mâner, muzica poate fi purtată oriunde. Modelul XB32 poate încărca și bateria telefoanelor mobile.

SRS-XB12 va fi disponibilă din aprilie 2019 la prețul recomandat de €60.

SRS-XB22 va fi disponibilă din mai 2019 la prețul recomandat de €120.

SRS-XB32  va fi disponibilă din mai 2019 la prețul recomandat de €170.

GTK-XB72  va fi disponibilă din aprilie 2019 la prețul recomandat de €350.

Mai multe informații despre produse sunt disponibile la:

https://www.sony.ro/electronics/boxe-wireless/srs-xb12

https://www.sony.ro/electronics/boxe-wireless/srs-xb22

https://www.sony.ro/electronics/boxe-wireless/srs-xb32

https://www.sony.ro/electronics/sisteme-hi-fi/gtk-xb72

Mai multe communicate de presă despre Sony se găsesc pe https://presscentre.sony.ro/

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *