Acum puteti spune:„Adio!” pungilor de sub ochi

Au aparut firele de argint prin par, s-a rezolvat cu vopseaua de par si te-ai impacat cu ideea. Acum stii ca luna de luna sau cand radacinile decolorate cresc cu viteza, iti cumperi nuanta dorita si o aplici. Intr-o ora rezolvi problema. Ridurile fine de la coada ochiului poti spune ca sunt de expresie. De fapt, sa iti spun drept, am vazut femei ridate usor inca ispititor de frumoase, dar pungile de sub ochi sunt prea de tot! Ele atarna acolo dizgratios si trebuie sa faci ceva sa scapi. Iti vine sa le presezi cu degetele sa masezi zona cu atentie, sa faci o magie ca ele sa dispara.

Lasa-l insa pe magicianul clinicii Doctor-Renert sa iti faca operatie pungi ochi sa fii sigura ca nu apar complicatii dupa, ca perioada de recuperare este foarte scurta si cand reapari in public, lumea se va mira de transformarile tale.

Zona ochilor tai va parea mai tanara cu 10-15 ani fiindca o interventie asupra pungilor de sub ochi sterge si cearcanele si ridurile fine.
Cearcanele si pungile de sub ochi se mostenesc genetic si exista si o lista de excese care stau la baza formarii lor. Doctorul Renert, prietenul frumusetii si al pacientilor sai, te va informa ca:
-pozitia defectuoasa din timpul somnului lasa urme vizibile si dizgratioase in zona sensibila din jurul ochilor

-insomniile si suprasolicitarea ochilor duce la imbatranirea si uratirea acestora
-consumul exagerat de dulciuri se reflecta in aspectul ochilor.

In concluzie, operatia nu scuteste pe nimeni de un regim de viata echilibrat si de datoria de a avea grija de propria persoana.
Programarile initiale la clinica prezentata mai sus se pot face de acasa usor, fie sunand la numarul de telefon: 0731 030 000, fie prin intermediul formularului de contact.

Site-ul este bine structurat, astfel ca viitorul client gaseste informatii complete despre fiecare tip de interventie si tratament, dar si despre tarifurile practicate pentru lifting facial, tratamente cearcane sau operatie pungi de sub ochi, marire buze cu acid hialuronic, marire sanisau liposuctie.

Doctorul incearca sa rezolve cazurile mai usoare cu tratamente cat mai putin costisitoare si cu substante ce pot fi asimilate rapid de catre organism si adaptate zonei in care au fost injectate intr-o perioada scurta, efectul obtinut in acest fel fiind de durata mare.

In cazul cearcanelor se incepe cu injectare de acid hialuronic care nu este deloc daunator organismului, apoi se trece la umplerea lor cu grasime produsa de organism, iar in cazul celor mai pronuntate se trece la depigmentare cu laser sau prin alte metode.

Indiferent de varsta pacientului acum exista ochi fara cearcane, fara pungi si fara riduri, ochii iesiti de sub bisturiul, priceperea si aparatura Doctorului Renert.
Tineretea ni se poate prelungi la nesfarsit fiindca unele interventii se pot repeta periodic si mai este ceva ce doresc sa precizez: cine nu s-ar stradui din rasputeri sa isi pastreze tineretea obtinuta cu acest pret ducand o viata echilibrata?
Nu poti sa te duci sa iti scoata cineva pungile de sub ochi si sa mai faci abuz de dulciuri sau sa mai dormi neglijent cu ochii presati de perna!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *