Rochii XXL care iti subtiaza talia

Sunt rochii intre rochii si daca nu facem alegerea potrivita, purtam XXL si aratam de XXXXL. O rochie bine aleasa iti ascunde imperfectiunile si te ajuta sa pari, cum vrei tu sa fii. Croiala si materialul iti iau din greutate si din grosimea taliei, culoarea materialului iti inlatura paloarea sau te albesc la fata. Sunt trucuri pe care le aplici din rochii bine lucrate sa dai impresia de sani mai plini si mai fermi, de solduri mai mici, de picioare mai lungi si mai subtiri decat sunt in realitate.

Rochii gandite pentru femeile mai plinute pe care sa le arata cu 10 kilograme mai slabe le gasesti la caegoria rochii XXL pe site-ul magazinului Rochii-perfecte.com. Toate femeile plinute ar trebui sa elimine in acest moment din garderoba lor rochiile extrem de mulate si cele foarte scurte simultan cu rochiile acelea din materiale foarte groase care iti dubleaza volumul si din culori care te fac sa pari de doua ori cat esti in realitate…

In magazinul prezentat mai sus gasesti rochia care iti ascunde din kilogramele in plus si iti ofera farmecul unei femei plinute.
Rochiile Celeste cu pelerina din voal sunt gandite pentru femeile ce poarta masuri mari. Pelerinele mascheaza surplusul de grasime, asezandu-se foarte bine pe orice tip de silueta, in plus rochia este foarte eleganta si pare mai scumpa decat este in realitate datorita impresiei de costum alcatuit din doua piese.
O femeie plinuta obtine eleganta la superlativ si admiratie cu 159 de lei, un pret deosebit de mic luand in calcul numai cantitatea de material fin utilizata pentru realizarea rocheiei. Modelul este disponibil pe culorile: bordo, bleumarin si negru, cromatica potrivita pentru serile magice ale sarbatorilor de iarna.

Si rochia Eveline cu croiala in forma de creion este potrivita femeilor cu forme generoase. Ea este facuta din satin si dantela de buna calitate si are in componenta si elastan care ofera materialului elasticitate suficienta ca purtatoarea sa se simta bine in acesta piesa.
Cu 209 lei, printesa va purta o rochie care mizeaza pe eleganta jocului cromatic: fond bej din satin si dantela neagra de cea mai buna calitate.
Privesc cu atentie rochiile si apreciez empatia fabricantului roman care intelege ca si femeile plinute au nevoie sa fie frumoase si elegante, nu numai cele cu silueta perfecta.
Toate detaliile sunt bine puse la punct astfel incat toate rochiile de la acesta categorie subtiaza cu cativa centimetri.

Materialele nu sunt prea groase, croiala este lejera, lungimea adecvata, culorile subtiaza si ele.
In primul rand, greu gasesti in alte magazine rochii masuri mari. Anumiti furnizori si distribuitori de rochii exclud din start mai multi X din marimile produsele lor. Frustrarea femeilor plinute este foarte mare. Nici lor nu le place ceea ce vad in oglinda, dar trebuie sa se accepte asa cum sunt pana reusesc sa slabeasca si sunt pedepsite si de producatorii si vanzatorii de haine: greu isi gasesc ceva pe masura.
Rochii-perfecte.com are grija de tinuta romancelor pe strada, la serviciu si acasa, dar si la ocazii speciale imbracandu-le elegant si adecvat.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *