Cum obtii transport decedati Italia

Romanii sunt peste tot. Ii gasesti in Australia, s-au stabilit in Germania si in Austria si muncesc in Spania si in Italia. Gandul lor este mereu acasa. Se gandesc la cei pe care i-au lasat plangand in aeroport, la bunicii care s-au uitat dupa ei la poarta si la peisajele de vis. Romania nu poate fi uitata niciodata!

Rar familia de romani care sa nu aiba pe cineva plecat sa lucreze in afara. Dramatic este cand auzi ca acolo a avut loc un cutremur puternic, un atentat sau un accident si el nu raspunde la telefon. Te uiti la televizor si inima iti bate in piept cu putere. Ai dori sa fie langa tine in casa, dar nu se poate. Cu toate acestea, stii foarte bine ca se poate muri oriunde si nimeni nu este scutit de asta…

Nedorita si inevitabila, moartea impune actiune din partea supravietuitorului ca totul sa se face la timp si perfect. In cazul in care aveti nevoie de transport decedati Italia iata pasii simpli pe care ii aveti de facut:

1. Intrati pe site-ul firmei Repatriere-Romania.ro si cereti o oferta de pret sa va convingeti de seriozitatea si empatia firmei. Vi se va raspunde repede si veti constata ca va costa mult mai putin decat estimati fiindca sunt foarte multe de facut si daca acolo, in orasul din tara straina in care s-a produs decesul nu ar fi o echipa de specialisti, formalitatile nu ar putea sa fie indeplinite la timp.
2. Puneti la punct detaliile cu ajutorul unui consilier funerar si le trasati sarcina repatrierii semnand un contract, iar firma de pompe funebre se va ocupa de tot.
3. In cazul in care doriti sa stiti ce implica o repatriere, cititi cu atentie formalitatile de pe site sa vedeti cat de mult lucreaza echipa la o repatriere.
4. Va pregatiti sufleteste sa il primiti demn pe cel drag si tineti legatura cu firma, fiindca sunteti informati despre stadiul calatoriei catre Romania.

In cazul in care nu aveti timpul necesar sau dispozitia sa cititi informatiile referitoare la repatriere, va fac un rezumat sa intelegeti cat de mult se munceste pentru aducerea in tara a romanilor decedati in strainatate. Mai intai ia mult timp dosarul de repatriere. Multe dintre acte necesita si traducere. Transportul nu se poate face fara certificat de deces multilingv, pasaport mortuar si certificate de imbalsamare. Pregatirea trupului neinsufletit implica multe etape si mult efort, cu toate ca specialisti au la dispozitie echipamente, aparatura si priceperea rezultata din experienta.

Dupa toaletarea completa a decedatului se face injectia de imbalsamare, decedatul este imbracat elegant si asezat in cele doua sicrie: unul din zinc, altul din lemn de esenta tare.
In pretul repatrerii intra si cele doua sicrie, crucea inscriptionata si operatiunea de sigilare a capacului.

Transportul se face cu masina curata, eleganta, in perfecta stare tehnica, iar soferii profesionsiti sunt responsabili. Masina este prevazuta cu frig, injectia de imbalsamare este garantata, astfel ca totul va decurge conform planului.
In cazul in care aveti nevoie de transport decedati Italia, apelati la firma prezentata mai sus, fiindca se afla in top 3 ale celor mai bune din tara!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *