Sanatate intr-o cana de lapte vegetal

Cu siguranta stiti care sunt beneficiile consumului de lapte, in general. Totusi, exista persoane carora consumul de lapte de vaca le-a provocat diverse probleme. Ei bine, aceste probleme vor disparea in momentul in care va veti hotari sa consumati lapte vegetal. Acest tip de lapte vine in mai multe variante. In articolul de astazi, va vom prezenta doua dintre acestea: bautura din mei si ovaz. Diferite variante de lapte vegetal gasiti pe site-ul www.biomania.ro .

Ce are in plus laptele vegetal fata de laptele de vaca?

In primul rand, laptele vegetal poate fi consumat fara nicio problema de orice persoana, chiar daca are intoleranta la lactoza.

Se pare ca, in urma unor studii de specialitate, s-a dovedit stiintific faptul ca laptele de vaca elimina calciul din oase. In decurs de multi ani, oamenii au consumat lapte de origine animala tocmai pentru a dobandi mai mult calciu in corp. Iata cum toate miturile sunt date peste cap de cercetatori. Ce ramane de facut? Puteti alege sa consumati lapte vegetal in detrimentul celui de origine animala.

De asemenea, este dovedit si faptul ca laptele vegetal contine mai multe vitamine si mai multi compusi benefici pentru organism decat cel de origine animala.

Daca nu sunteti familiarizati cu laptele vegetal si variantele acestuia, va prezentam doua dintre ele: bautura din mei si cea din ovaz. Va vom enumera beneficiile acestora pentru organism, si va vom oferi oportunitatea de a alege optiunea perfecta pentru dumneavoastra!

 

Bautura mei  si beneficiile sale

Meiul contine biomagneziu si ar fi bine sa fie introdus in alimentatia dumneavoastra de zi cu zi. Pe langa faptul ca meiul poate ajuta organsimul in procesul de detoxifiere, acesta il protejeaza impotriva afectiunilor cardiatice. Riscul unui atac de cord poate fi diminuat considerabil daca o persoana consuma cu regularitate mei. Magneziul prezent in acest tip de cereale reduce tensiunea arteriala si elimina efectele secundare ale diabetului zaharat.

In plus, meiul reduce riscul de imbolnavire cu diabet zaharat, in special cel de tip 2. De asemenea, exista studii care arata ca meiul poate combate obezitatea si ofera protectie impotriva arterosclerozei.

Beneficiile bauturii din ovaz

Bautura ovaz  este considerata de catre multi “elixirul vietii” si se pare ca are efecte benefice asupra organismului. Chiar si persoanele care sufera de boli terminale consuma bautura din ovaz, deoarece considera ca le face foarte mult bine.

Dintre toate cerealele, ovazul are continutul cel mai ridicat de fibre. Datorita continutului mare de fibre, bautura din ovaz ajuta persoanele ce sufera de probleme digestive, scade nivelul tensiunii arteriale, detoxifica organismul si amelioreaza efectele secundare ale unor tipuri de cancer.

In plus, bautura din ovaz curata sangele si intestinele de toate toxinele. Este foarte bine ca bautura din ovaz sa fie consumata de persoanele aflate la o dieta, sau care doresc sa slabeasca cateva kilograme intr-un mod sanatos, fara a se infometa.

Nu cumparati  produse care nu va sunt benefice! Incercati cu incredere alimentele bio certificate ale magazinului www.biomania.ro ! Alegeti-va bauturile favorite si degustatile fara sa puneti in pericol organismul dumneavoastra!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *