Configurații ideale pentru birou cu ajutorul monitoarelor AOC

București, 19 decembrie 2018 – AOC dispune de o gamă variată de monitoare care se pretează unor nevoi diversificate. Multe dintre monitoarele AOC sunt ideale pentru utilizatorii care caută maximizarea productivității sau o experiență captivantă de gaming datorită posibilității de montare a unui ansamblu de multiple monitoare. AOC oferă o serie de idei simple atât pentru gamerii care caută să-și maximizeze experiența de joc cât și pentru utilizatori profesioniști care vor să își sporească eficiența la locul de muncă. Multe dintre plăcile grafice oferă suport pentru instalarea a 3 monitoare care să ruleze simultan, facilitând cu mult amenajarea unei configurații de multiple monitoare. În continuare sunt prezentate câteva posibilități de amenajare a spațiului de la birou.

Productivitate crescută prin alăturarea a două monitoare X24P1 (16:10)

Două monitoare X24P1 cu rată de aspect de 16:10

Modelul AOC X24P1 face parte din seria P1, formată din monitoare destinate companiilor. Raportul de aspect de 16:10 a monitorului de 24.1 inchi și rezoluția de 1920x1200p sporesc din start productivitatea, asigurând un spațiu de lucru generos care permite utilizarea documentelor, realizarea proiectelor și navigarea pe internet în mod rapid și eficient.

Companiile au observat deja beneficiile aduse de configurațiile formate din multiple monitoare, prin prisma faptului că utilizatorii se pot ocupa simultan de corespondența cu un client prin e-mail pe un monitor – astfel încât să nu se piardă niciun mesaj nou – și pot lucra la proiectele lor pe celălalt. Potrivit unui studiu realizat de Universitatea din Utah, utilizarea unei configurații de multiple monitoare crește productivitatea cu 10% și reduce erorile cu 33%, în timp ce potrivit unui alt studiu realizat cu un eșantion de peste o mie de utilizatori, productivitatea lor a crescut în medie cu 42%.

Mulțumită designului fără margini pe 3 laturi, înălțimea ajustabilă și suportul pivotant, modelul X24P1 este potrivit pentru realizarea unei configurații de două monitoare destinată companiilor. Panoul IPS redă cu precizie culorile și oferă unghiuri largi de vizualizare pentru a asigura o experiență confortabilă pe parcursul utilizării

Configurația ideală de gaming cu monitoare Ultimate HDR care dispun de o rată de împrospătare de 144 Hz

Monitorul principal al acestui tip de configurație este modelul curbat AGON AG322QC3, destinat sesiunilor de gaming. Având un ecran de 31.5 inchi și o rezoluție de 2560x1440p, rată de împrospătare de 144 Hz și un timp de răspuns de 4 ms, este perfect pentru jocuri de acțiune, de strategie sau de luptă. De asemenea, dispune de suport VESA DisplayHDR 400 și contrast 3000:1, care permite jucătorilor să se bucure de cele mai noi titluri de jocuri și filme care necesită o capacitate grafică performantă, pe un ecran mare și confortabil.

Acestui monitor îi poate fi alăturat un G2590PX de 24.5 inchi, fiind util în special celor care realizează sesiuni live de gaming pe Twitch sau YouTube datorită faptului că le permite acestora să îl folosească drept monitor secundar pentru afișarea informațiilor necesare, a mesajelor sau pentru a interacționa rapid cu alți utilizatori.

Modelul G2590PX este potrivit pentru cei pasionați de jocuri competitive fiind echipat cu o rată de împrospătare de 144 Hz și un timp de răspuns de 1ms. În timp ce monitorul G2590PX vine echipat cu AMD FreeSync, modelul AG322QC4 dispune de AMD FreeSync 2, astfel încât gamerii să se poată bucura de o experiență de joc fără anomalii de randare și artefacte vizuale pe ambele ecrane.

Configurație ideală pentru creatori de conținut în devenire

 Modelul curbat AGON AG352UCG6 este un monitor de 35 inchi, cu o rezoluție UWQHD  de 3440x1440p, raport de aspect de 21:9, suport NVIDIA G-SYNC, rată de împropătare de 120 Hz și un panou VA cu contrast 2500:1. Este în egală măsură un amplificator de productivitate și un monitor de gaming.

Pentru o desfășurare eficientă a proiectelor, cei care se ocupă cu editare video au nevoie de un spațiu de lucru generos pentru a asigura redarea corectă și completă a cadrelor. Modalitatea de afișare ultra-wide a modelului AG3252UCG6 transformă acest monitor în alegerea ideală pentru producția video. Configurația potrivită pentru acest tip de utilizatori poate fi formată din modelul AG3252UCG6 și monitorul AGON AG271QG, de 27 inchi, cu rezoluție WQHD de 2560x1440p, panou IPS care oferă precizie sporită de redare a culorilor și suport VESA.

Trei monitoare C24G1 pentru o experiență captivantă de joc

În timp ce un singur monitor de gaming din Seria G1, precum modelul C24G1 de 24 inchi, oferă o experiență vizuală captivantă datorită unghiului de curbură de 1500R, poziționând trei din aceste monitoare se poate asigura acoperire integrală a câmpului vizual. Rata de împrospătare de 144 Hz, suportul FreeSync și timpul de răspuns de 1ms, garantează o experiență fluidă de gaming. Jucătorii pot să alăture fără probleme trei modele C24G1 datorită suportului ajustabil și designului fără margini pe 3 laturi.

Această configurație este ideală pentru fanii experiențelor oferite de un simulator de zbor sau curse, putând astfel să își realizeze cadrul perfect de gaming.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *