Viewsonic lanseaza seria VX58 de monitoare curbate

ViewSonic VX58_002 

Monitoarele curbate aduc experienta unei noi perspective si bucuria aplicatiilor vizuale

Bucuresti, 4 decembrie 2018 – ViewSonic, lider global pe piata solutiilor de afisare, anunta extinderea gamei de monitoare curbate pentru a oferi utilizatorilor solutii potrivite intr-o varietate larga de scenarii de utilizare, inclusiv jocuri, divertisment si aplicatii profesionale.

Monitoarele curbate ViewSonic pentru jocuri redefinesc experienta utilizatorilor, iar noua serie VX58 este perfecta pentru pasionatii de jocuri care apreciaza fluiditatea si realismul imaginilor. Acestea sunt caracterizate de rata de reimprospatare a imaginii de 144Hz si de curbura ecranului 1800R si sunt, totodata, prevazute cu tehnologia AMD FreeSync™, care permite afisarea cadrelor intr-o sincronizare perfecta cu viteza de lucru a placii video. Cu o atentie deosebita este tratat si aspectul estetic, astfel ca toate cele 3 modele ale seriei – VX2458-C-mhd, VX2758-C-mh si VX3258-2KC-mhd, cu diagonale de 24”, 27” si respectiv 32” – beneficiaza de un design fara rama pe 3 dintre cele 4 laturi. Cele 3 diagonale au fost alese pentru a raspunde cerintelor unui numar cat mai mare de utilizatori, iar pentru a putea deservi sisteme de calcul cu niveluri de performanta cat mai variate, sunt utilizate diferite rezolutii native. Astfel, monitoarele de 24 inches – VX2458-C-mhd si 27 inches – VX2758-C-mh sunt Full HD (1920×1880), pe cand cel de 32 de inches – VX3258-2KC-mhd este WQHD (2560×1440).

“Oferta bogata de monitoare ViewSonic curbate asigura o experienta vizuala captivanta, datorita calitatii superioare a imaginilor redate. Prin extinderea acestei game, punem la dispozitia utilizatorilor produsele ideale, special create pentru a raspunde necesitatilor lor”, a spus Claire Chuang, Business Line Manager pentru ViewSonic Europe. “Monitoarele curbate sunt mai mult decat o simpla tendinta, caci ofera beneficii variate in functie de scenariul de utilizare. Printre avantaje se numara extinderea campului de vizualizare, ceea ce amplifica gradul de realism si reduce oboseala ochilor, caci curbura ecranului permite o redare a imaginilor mai naturala, fara distorsiuni”, a continuat Chuang.

Modelul de varf al seriei – XG3240C – a fost proiectat pentru pasionatii de jocuri pretentiosi si este prevazut cu un suport ergonomic, ce permite ajustarea flexibila a pozitiei. Beneficiind de tehnologie HDR10 pentru a asigura suportul continutului High Dynamic Range, acesta da o noua definitie experientei vizuale in jocuri si imbogateste imaginile afisate cu niveluri marite de contrast si luminozitate. Totodata, ecranul cu o raza de curbura 1800R promite redarea perfecta a scenelor cu desfasurare rapida a actiunii, caci foloseste o rata de reimprospatare a imaginii de 144Hz si include suport pentru tehnologia AMD FreeSync™. Acestor caracteristici li se mai adauga o paleta bogata de functii flexibile accesibile prin intermediul meniului afisat pe ecran (OSD), facand ca XG3240C sa fie unul dintre cele mai bune monitoare curbate pentru jocuri disponibile pe piata la ora actuala.

ViewSonic 01_1800R Curved

Pentru pasionatii de filme si continut de divertisment, ViewSonic propune monitoarele VX3216-scmh si VX3217-2KC-mhd, cu rezolutii Full HD si respectiv WQHD. Ambele modele ofera imagini panoramice exceptionale si au un aspect modern, discret, ce se incadreaza perfect in orice cadru ambiental. Dotate cu ecrane curbate 1800R de 32” cu rata de reimprospatare de 75Hz, acestea folosesc un design cu 3 laturi fara rame si redau tot continutul grafic intr-un mod extrem de captivant.

Pentru utilizarea specializata, ViewSonic VP3881 este un monitor potrivit pentru profesionistii care fac editare video sau cei care lucreaza cu mai multe aplicatii in paralel. Ecranul sau ultra-wide curbat 2300R de 38” cu rezolutie WQHD+ (3840×1600) le pune astfel la dispozitie o suprafata de lucru extrem de generoasa, in format 21:9. Pentru un maximum de calitate, monitorul este livrat pre-calibrat din fabrica si este acompaniat de un raport de calibrare, ce garanteaza acuratetea redarii fara niciun pic de efort din partea utilizatorului. Mai mult decat atat, VP3881 permite calibrare hardware, astfel incat procedeul nu trebuie repetat la schimbarea sistemului de calcul. Fidelitatea culorilor este asigurata de panoul de cea mai buna calitate folosit, caracterizat de o acoperire in proportie de 100% a spectrului sRGB si de o valoare Delta E2, in timp ce variatia luminozitatii este mai mica de 5%. Functionalitatea este si ea deosebita, caci monitorul include conectivitate USB Tip-C si switch KVM. Echipamentele ViewSonic sunt disponibile in Romania prin distribuitorul local ELKO Romania.

Despre ViewSonic

Fondata in anul 1987, ViewSonic este o importanta companie producatoare de echipamente si solutii de afisare, lider in dezvoltarea de tehnologii vizuale. Cu peste 30 de birouri in toata lumea si prezenta in peste 125 tari, ViewSonic isi mentine pozitia prin eforturile depuse pentru a oferi produse inovatoare, de cea mai buna calitate, si prin incheierea de parteneriate strategice.

In prezent, ViewSonic este lider in furnizarea de solutii de interconectare a utilizatorilor si de partajare, prin intermediul gamelor sale de produse, printre care monitoare LED, ecrane tactile, videoproiectoare, ecrane de mari dimensiuni si desktop-uri virtuale. Concentrandu-se intotdeauna spre viitor, compania continua sa le ofere clientilor si partenerilor sai solutii complete, inteligente, interactive si integrate, care sa le indeplineasca intr-o proportie cat mai mare cerintele.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *