George Sandu – un fotograf care iti intrece toate asteptarile

Cand vine vorba despre oameni, mie imi place sa fiu surpris de catre acestia! Pentru ca imi place sa descopar fel si fel de personalitati, care lasa o urma acolo pe unde trec. Intr-o astfel de categorie se incadreaza si George Sandu – fotograf nunta profesionist, care are o vasta experienta in arta fotografica. Acest lucru se datoreaza pasiunii sale, pe care o are pentru meseria sa. Doar prin munca asidua si mii de poze realizate pana in prezent, a reusit si reuseste sa faca fotografii de nunta (si nu numai) extraordinare! Mai pe scurt, este un fotograf care iti intrece toate asteptarile. Cel putin asa l-am perceput eu, prin prisma experientei personale pe care am avut-o cu acesta. Dar sa o luam cu inceputul!

L-am descoperit pe George din pura intamplare, pentru ca asa este marea infinita a internetului: mereu te surprinde cu cate ceva nou. Am descoperit nu doar un fotograf cu experienta, ci un adevarat om, cu un caracter foarte placut si deschis cu oamenii. In plus, comunica deschis cu toti clientii sau viitorii sai clienti. Atunci cand l-am contactat telefonic, sa aflu mai multe detalii legate de preturile serviciilor sale, am ramas placut surprins de atitudinea profesionista care s-a regasit in vocea sa. M-a impresionat atat de mult, incat m-a convins ca merita sa apelez la el. Si am apelat cu inima deschisa si ma bucur ca am facut aceasta alegere.

Am avut nevoie de un fotograf bun pentru serbarea de la gradinita a fiului meu. Am simtit nevoia sa am acele poze pentru totdeauna, mai ales ca timpul trece atat de repede, incat copiii cresc sub ochii nostri, iar noi nici nu ne dam seama. De aceea am tinut neaparat sa am un album foto profesional de la prima serbare a celui mic. Iar dupa aceasta prima experienta, sa fiti convinsi ca voi repeta acest pas in fiecare an, chiar si dupa ce fiul meu termina gradinita, scoala, liceul sau facultatea. Este ideea mea de a creea si pastra amintiri frumoase, pe care sa le vizualizez, cu drag, si peste ani, impreuna cu familia sau de unul singur.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *