Samsung Galaxy A9 ajunge oficial în România

Samsung Electronics România a prezentat, în cadrul unui eveniment de presă, noul smartphone Galaxy A9. Destinat amatorilor de experiențe inedite, celor care trăiesc clipa și o împărtășesc în timp real, Galaxy A9 reprezintă partenerul perfect, integrând prima cameră foto cvadruplă din lume. Cu ajutorul noilor specificații, smartphone-ul permite utilizatorilor să obțină mai mult și să experimenteze multiple posibilități în ceea ce privește crearea de conținut potrivit pentru rețelele sociale.

În cadrul evenimentului de presă, cu ajutorul zonelor de experiență Samsung, participanții au avut ocazia să testeze noul sistem de camere și noile funcții Galaxy A9, precum camera Ultra Wide și funcția Depth Lens. Reprezentanții Samsung, împreună cu fotograful Cristian Vasile, au prezentat în detaliu tehnologiile și funcțiile introduse pe Galaxy A9, un smartphone din categoria medie ca preț, ce oferă o parte din experiența unui flagship Samsung.

„Într-o lume care evoluează într-un ritm alert și în care comunicarea vizuală joacă un rol foarte important, Samsung, ca lider global, se folosește de experiența sa în ceea ce privește dezvoltarea celor mai bune camere de smartphone. Galaxy A9, primul telefon din lume cu patru camere foto este destinat creatorilor de conținut, celor care vor să surprindă toate momentele importante și să împărtășească în timp real experiențele pe care le trăiesc”, a declarat Tiberiu Dobre, Head of Telecom Samsung Electronics România.

De la un selfie perfect cu prietenii, până la un peisaj panoramic superb, Galaxy A9 te va ajuta să suprinzi cele mai frumoase momente, la cea mai bună calitate. Construit cu un design premium, Galaxy A9 permite realizarea de fotografii dinamice și reușite cu ajutorul celor 4 lentile integrate.

Cu functia 2x Optical Zoom poți surprinde cele mai bune detalii, lentilele Ultra Wide te ajută să captezi întreaga poveste, iar cu funcția Scene Optimizer poti fotografia ca un profesionist. Mai mult decât atât, cu ajutorul Depth Lens poți seta manual adâncimea fotografiilor și să pui focus pe subiect, reușind să obții imagini uimitoare, profesionale.

Galaxy A9 are o dimensiune potrivită atât pentru consumatorii de divertisment, cât și pentru cei care folosesc multitasking-ul. În același timp oferă o prindere confortabilă, având un ecran Infinity Display, rama foarte subțire și diagonala de 6.3” Full HD+.  De asemenea, integrează o baterie de 3,800mAh, ce asigură buna funcționare a telefonului pentru o perioadă îndelungată de timp și dispune de o memorie internă de 128GB, care se poate extinde cu până la 512GB.

Galaxy A9 este disponibil în magazinele partenere din România în versiunile Bubblegum Pink, Lemonade Blue și Caviar Black. 

Pentru mai multe detalii, vă invităm să accesați https://www.samsung.com/ro/

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor purtabile, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie, a sistemelor LSI, a fonderiei și a soluțiilor LED. Pentru cele mai noi informații, vizitați Samsung Newsroom la news.samsung.com.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *