La mijloc de toamna, Iridex Group Plastic va invita la Indagra

Alaturi de cele mai noi tehnologii in agricultura si solutiile inteligente pe care le are in portofoliu, Iridex Group Plastic va prezenta solutii pentru compostare in cadrul unui workshop gratuit desfasurat in cadrul celui mai important eveniment expozitional de echipamente din domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii si zootehniei din Romania, Targul International Indagra. Importanta platforma de dialog intre agricultori, specialisti si factori de decizie, Indagra va avea loc la Bucuresti, in perioada 31-octombrie – 04 noiembrie, si gazduieste reuniuni, dezbateri sau demonstratii practice, promovand cele mai noi descoperiri, investitii si tendinte din industria de profil.

De peste 15 ani partener al agricultorilor din Romania, Iridex Group Plastic sustine implementarea conceptului de Smart Agriculture si va prezenta la Indagra solutiile consacrate, care au adus prestigiul acestei companii, alaturi de cele mai noi tehnologii in domeniu, de la solutiile de compostare GORE® Cover, pompele solare, la dronele de monitorizare a culturilor sau sistemele inteligente de irigatii. Tehnologiile de compostare, procedee simple de transformare a gunoiului de grajd in fertilizator organic, vor fi prezentate detaliat de specialistii Iridex Group Plastic in cadrul unui eveniment dedicat, care va avea loc pe 2 noiembrie, intre orele 13-15, in Sala Sadoveanu din cadrul complexului Romexpo. Intrarea este libera pentru participantii la Indagra, pe baza de confirmare.

Organizat de Romexpo, in parteneriat cu Camerele de Comert si Industrie din Romania, Indagra este cel mai important eveniment anual pentru specialistii din domeniul agricol, de la cele mai importante companii din industrie la nivel international, cercetatori sau reprezentanti ai autoritatilor locale, pana la fermieri, manageri si producatori din domeniul agriculturii si industriei alimentare. Va rugam sa confirmati participarea la workshop-ul organizat de Iridex Group Plastic in cadrul acestui eveniment expozitional, la adresa de e-mail: compostare@iridexgroup.ro.

COMPOSTARE.

Cu experienta in domeniul compostarii, Iridex Group Plastic aduce la Indagra solutii din portofoliul principalilor sai parteneri, companii cu prestigiu si traditie la nivel international. In cadrul atelierului gazduit de Indagra, specialistii Iridex Group Plastic vor prezenta una dintre cele mai performante si eficiente solutii de transformare a deseurilor organice, tratarea prin digestie aeroba in instalatii inchise cu sistem de aerare pozitiv si membrana semipermeabila ePTFE – Sistemul GORE® Cover.

Sub prelatele GORE® Cover se trateaza la nivel mondial milioane de metri cubi de materie organica pe an, in sute de instalatii distribuite la nivel global. Recunoscuta in industrie ca una dintre cele mai fiabile solutii pentru tratarea tuturor tipurilor de deseuri organice, tehnologia GORE® Cover asigura un proces eficient de descompunere biologica pentru reintroducerea acestui tip de deseu in Economia Circulara. Sistemul GORE® Cover reprezinta o solutie pentru resturi vegetale din productia agricola, dejectii animaliere, deseurilor verzi, dar si in cazul deseurilor alimentare sau al altor deseuri organice separate de sursa, biosolide (namoluri), precum si pentru deseurile municipale solide. Tratarea statica cu sistem de aerare pozitiva, folosind tehnologia membranei semipermeabile, prezinta cel mai scazut nivel al emisiilor comparativ cu alte sisteme de tratare.

Ca in fiecare an, Iridex Group Plastic va fi prezent pe intreaga durata a targului Indagra cu o gama larga de oferte, solutii si tehnologii destinate agricultorilor, de la sistemele smart pentru irigatii si pompe solare, pana la o gama variata de agrotextile si plase de protectie. Vom aduce la targ, de asemenea, si boxpaletii din plastic – ambalaje ideale pentru recoltele de sezon.

IRIGATII.

Cu o importanta aparte pentru agricultori, sistemele de irigatii din portofoliul Iridex Group Plastic permit reduceri semnificative ale costurilor, sunt adaptate oricaror conditii specifice, usor de instalat si au o durata mare de viata. Compania prezinta la Indragra sistemele IRRIMEC – producator de top la nivel mondial, cu peste 40 de ani de traditie -, care are in portofoliu o plaja larga de solutii de irigatii adaptate conditiilor de mediu, specificului solului, precum si un raport bun intre pret si calitate. Printre acestea, sistemul de irigatii linear – care permite operarea cu precizie si siguranta chiar pe terenuri dificile, sau sistemul cu tambur si furtun – instalatii mobile pe sasiu/carucior, deplasabile de-a lungul culturilor, in functie de necesitate. Principalele avantaje ale acestor sisteme se numara usurinta in operare si faptul ca terenul de irigat nu necesita lucrari de nivelare pentru ca sistemul sa se poata deplasa. Pentru fermierii care se afla in locuri izolate sau pentru cei care doresc o mai mare eficientizare a costurilor, Iridex Group Plastic propune sistemele de pompe solare de suprafata Lorentz PS, o solutie inteligenta care se bazeaza pe un concept modular de proiectare. Acesta asigura intretinerea facila si eficienta din punct de vedere al costurilor. Aceste sisteme, usor de instalat si cu o durata mare de viata, pot asigura pana la 5000m3 pe zi pe unitate de pompare.

BOXPALETI.

Perforati sau plini, boxpaletii din plastic oferiti de Iridex Group Plastic sunt realizati din materie prima virgina – o polietilena de inalta densitate (HDPE) non-toxica din punct de vedere alimentar. Aceasta garanteaza o durata lunga de viata si rezistenta crescuta impotriva agentilor chimici, a inghetului, caldurii si a radiatiilor UV. In boxpaleti, legumele si fructele se pot depozita fara probleme in spatii de exterior. Boxpaletii au o rezistenta ridicata la inghet, oferind in acelasi timp o usoara protectie la temperatura, ceea ce permite si depozitarea in spatii refrigerate.

AGROTEXTILE.

Agrotextilele pentru protectia paielor, alaturi de agrilul anti-inghet sau plasele de protectie a pomisorilor intregesc oferta pe care Iridex Group Plastic o va prezenta la Indagra pentru a veni in intampinarea agricultorilor in definitivarea muncilor agricole de sezon. Iridex Group Plastic ofera ca servicii asistenta gratuita pentru a alege cele mai potrivite solutii, precum si asistenta la montaj, punere in functiune si service 24/7 prin specialistii nostri. Se asigura astfel fiabilitatea echipamentelor care au o durata de viata indelungata. In plus, din anul 2016, oferim spre inchiriere sisteme de irigatii adaptate conditiilor de teren.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *