Philips TV și Bowers & Wilkins: OLED+ 903, televizorul care îți va delecta simțurile

București, 23 octombrie – Philips TV lansează Philips OLED+ 903, un televizor care are scopul de a moderniza living-ul, dormitorul sau chiar biroul. Noul televizor combină cea mai bună calitatea a imaginii cu cea mai bună calitate a sunetului și este primul produs rezultat din parteneriatul cu compania britanică de sisteme de sonorizare premium, Bowers & Wilkins. Acest televizor stilat și de înaltă performanță este cea mai nouă inovație care poate transforma orice cameră într-un cinema.

Dacă ești în căutarea imaginii perfecte, noul Philips OLED+ 903 oferă cea mai impresionantă opțiune disponibilă pe piață. Acesta îmbină cele mai bune caracteristici ale tehnologiei OLED cu procesorul Philips P5 Perfect Processing Engine și sistemul unic Amblight pe trei laturi. Aceste tehnologii combinate oferă imagini extraordinar de clare care redau impecabil realitatea și au un contrast remarcabil. Iubitorii de fotbal, care nu pot ajunge la meci, vor declara nou Philips TV ca fiind alternativa perfectă – calitatea imaginii sale oferind cea mai bună variantă pentru vizionarea unui astfel de eveniment.

Rămâi în ton cu inovația

Calitatea perfectă a imaginii nu reprezintă nimic dacă nu este însoțită de sunetul perfect pentru a reda cea mai realistă experiență de vizionare. Aici intervine expertiza în sisteme de sonorizare a celor de la Bowers & Wilkins. În parteneriat cu Philips TV, Bowers & Wilkins a produs un sistem de sonorizare elegant, integrat discret în partea de jos și în spatele ecranului, oferind, astfel, cele mai bune performanțe. Totodată, acesta îmbunătățește radical experiența de vizionare și redă excelent sunetul.

Asistentul tău personal

Desigur, noul televizor rulează pe Android și poate fi controlat fără niciun efort cu ajutorul unei „baghete” metalice subțiri cu rol de telecomandă, care poate controla toate dispozitivele pe care le conectezi la televizor. Google Assistant este disponibil imediat și se poate conecta chiar și la telefonul tău. În graficul specificațiilor care sunt chiar importante – imaginea perfectă, avantajul sunetului echilibrat și designul deosebit – noul Philips

OLED+ 903 se încadrează perfect, oferind cel mai bun ecran TV

Televizorul OLED+ 903 va fi disponibil în variantele de 55 inchi și de 65 de inchi.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *