MMD lansează un nou monitor creat pentru profesioniști: Philips 328P6VUBREB

  • Tehnologie 4K UHD pentru imagini foarte clare
  • Ultra Wide-Color pentru o gamă extinsă de culori
  • Sistem de andocare USB-C pentru o mai mică dezordine a cablurilor

București, 19 septembrie, 2018 – MMD, companie de top în domeniul tehnologiei și partener licențiat al monitoarelor Philips, anunță noul monitor LCD Philips Brilliance 328P6VUBREB cu sistem de andocare USB-C încorporat, ideal pentru profesioniștii care doresc să își crească performanțele și productivitatea. După succesul înregistrat de predecesorul său, Philips Brilliance 328P6AUBREB, noul model vine cu îmbunătățiri: un ecran extrem de precis UltraClear 4K UHD (3840×2160), High Dynamic Range 600 pentru culori cât mai veritabile, USB 3.1 pentru transfer de date mai rapid ca niciodată, conectivitate ethernet RJ-45 pentru o securitate superioară a datelor și o multitudine de funcții precum LowBlue Mode, MultiView sau SmartErgoBase care vă vor ajuta să vă mențineți starea de bine.

Conectivitate și diversitate

 

Profesioniștii din ziua de azi sunt experți în multitasking și stiu că pentru a transforma fiecare zi într-un succes, trebuie să utilizeze cu folos fiecare minut. Echipat cu multe funcții care ajută la economisirea timpului, Philips 328P6VUBREB reprezintă alegerea ideală pentru profesioniștii din toate domeniile. Sistemul încorporat de andocare USB 3.1 type-C care are și funcția de alimentare conține un conector USB-C subțire și reversibil pentru andocare printr-un singur cablu, însemnând că perifericele precum tastatura, mouseul și cablurile ethernet RJ-45 securizate pot fi conectate la stația de andocare cu ușurință, sporind eficiența în timp ce elimină dezordinea creată de cabluri. Notebook-urile pot fi, de asemenea, conectate printr-un singur cablu USB-C pentru transfer de date rapid, iar notebook-urile compatibile pot fi alimentate și/sau încărcate. Ce poate fi mai convenabil?

Imagini de înaltă performanță

Multe profesii, precum cele de graphic designer, fotograf, editor, arhitect, programator și multe altele se bazează pe monitoarele lor pentru o redare corectă a culorilor. În aceste categorii, de asemenea, Philips 328P6VUBREB impresionează. Panoul de înaltă performanță redă imagini UltraClear la rezoluție 4K UHD (3840 x 2160), în timp ce tehnologia High Dynamic Range 600 oferă o paletă de culori mai bogată ca niciodată, acestea fiind imbunătățite printr-o luminozitate excepțională și nuanțe mai bogate pentru o experiență vizuală mult mai captivantă. În plus, tehnologia Ultra Wide-Color a acestui monitor asigură o gamă largă de culori, rezultând nuanțe de roșu mai vii, de albastru mai profunde și de verde cât mai apropiate de realitate. Display-ul pe 10 biți oferă o profunzime și mai mare a culorilor, mulțumită celor 1.074 miliarde de culori și o procesare internă de 12 biți, care lucrează împreună pentru a crea un spectacol grație culorilor naturale și total lipsite de gradații.

Confort și productivitate        

Pentru a-i asigura pe profesioniști că obțin cât mai multe dintr-o zi de muncă, Philips 328P6VUBREB a fost echipat complet pentru a oferi un confort maxim pentru o productivitate maximă. Display-ul cu o rezoluție ultra înaltă Philips Multiview permite conexiunea dual connect and view, acest lucru însemnând că utilizatorii pot lucra simultan pe mai multe dispozitive chiar din confortul apartamentului sau al biroului. Utilizatorii pot posta pe blog pe un ecran, în timp ce vizitează alte site-uri pe alt ecran, sau pot privi meciuri de fotbal în partea stângă, în timp ce lucrează în dreapta, fie citesc de pe PC în timp ce tastează pe notebook. Multi-tasking-ul nu a fost niciodată atât de simplu și de plăcut! Dar asta nu e tot. Philips 328P6VUBREB deține setarea Philips LowBlue Mode, care ajută la protejarea ochilor utilizatorilor de efectele ce pot fi nocive ale luminii albastre de undă scurtă, la fel cum SmartErgoBase oferă un confort sporit, un management al cablurilor eficient și o experiență de ansamblu mult mai plăcută.

Monitorul Philips 328P6VUBREB se va lansa la sfârșitul lunii noiembrie a acestui an și va avea un preț recomandat de 2.939 lei.

Mai multe informații despre monitoarele Philips pot fi găsite aici: https://www.philips.ro/c-m-so/monitoare

Despre MMD

MMD este o companie deținută de TPV înființată în 2009 printr-un parteneriat de brand cu Philips. MMD distribuie și comercializează exclusiv display-uri LCD Philips în întreaga lume. Combinând calitățile brandului Philips cu expertiza în producția display-urilor a TPV, MMD urmează o strategie rapidă și eficientă pentru a lansa produse inovative pe piață. MMD conduce piețele din Europa de Vest, Orientul Mijlociu și Africa de la sediul central din Amsterdam. Estul Europei și CIS sunt susținute de la sediul din Praga. Prin rețeaua de parteneri locali, MMD colaborează cu toți marii distribuitori IT din Europa. Centrele de design și dezvoltare ale companiei sunt situate în Taiwan.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *