HP contribuie la dezvoltarea viitorul gamingului prin inovaţii hardware și software din gama OMEN

București, 23 august 2018 – HP anunță inovații hardware și softuri mobile din gama OMEN dedicate pasionaților de gaming, în cadrul evenimentului Gamescom. OMEN Obelisk, cel mai nou desktop din familia desktopurilor HP dedicate gaming-ului, va fi unul dintre primele sisteme ce va include seria de plăci video NVIDIA® GeForce® RTX 20, oferind jucătorilor acces la cea mai performantă arhitectură de jocuri din lume. Totodată, OMEN Game Stream pentru Android va aduce experiența OMEN de gaming pe dispozitive mobile, pentru jucătorii care doresc să se conecteze și să se joace în deplasare.

În plus, HP a prezentat noi caracteristici adăugate căștilor OMEN Mindframe – primele căști din lume cu tehnologie activă de răcire a cupelor auriculare – pentru a oferi un plus de confort și beneficii audio atât pentru gaming de performanță, cât și pentru streaming.

“HP se concentrează pe furnizarea de experiențe incredibile, care contribuie la un viitor mai bun pentru gaming și asigură comunității de gameri maximum de performanță”, a declarat Anne-Sophie Hadberg, Head of Consumer Personal Systems EMEA, HP Inc. “Integrarea noilor plăci video NVIDIA® și colaborarea cu HyperX® pentru a oferi o memorie de înaltă performanță pentru OMEN Obelisk și pentru desktopurile viitoare, demonstrează angajamentul nostru de a construi un ecosistem de clasă mondială alcătuit din cele mai bune soluții de gaming din lume”.

 

OMEN Obelisk a fost conceput pentru comunitatea do-it-yourself (DIY), comunitate ce, în mod tradiţional, ignoră dispozitivele pre-construite. Aproape două treimi din gamerii de performanță achiziționează dispozitive personalizabile, ușor de actualizat. 52%  aleg un desktop, în timp ce alți 12% dintre gameri aleg o abordare DIY în loc să cumpere produse de la OEM-uri mari. Având la dispoziție un DIY şi un upgrade facil, standard, împreună cu opțiunile pentru cele mai recente arhitecturi grafice și procesoare, gamerii pot obține performanța pe care o așteaptă de la jocurile preferate, atât în prezent, cât și în viitor.

“HyperX® este încântat să lucreze cu HP și să furnizeze memorie HyperX® FURY în toate PC-urile de gaming HP OMEN”, a declarat Mark Leathem, director general, divizia HyperX® Peripherals, atunci când vorbește despre integrarea memoriei. “Cu o experiență de peste 15 ani în domeniul memoriilor pentru jocuri, HyperX® se integrează perfect cu viziunea HP de a oferi PC-uri excepționale pentru gameri”.

Desktop-ul OMEN Obelisk: antrenament dur, gaming şi mai dur

Cel mai nou membru al familiei de desktopuri OMEN a fost proiectat având ca priorități performanța de vârf și personalizarea facilă, astfel încât PC-ul să poată ține pasul cu cele mai recente upgrade-uri ale jocurilor.

Caracteristicile principale ale OMEN Obelisk includ:

  • Upgrade și optimizare:Un cadru negru, elegant și rafinat, în standardele microATX, ce asigură accesul în interior şi scoaterea driverelor de 3.5 inch fără unelte suplimentare; suport complet pentru plăcile grafice; spațiu pentru o sursă ATX standard. Îmbunătățirea gamingului online prin funcția Network Booster Center din cadrul OMEN Command Center, pentru a prioritiza activitățile de rețea și a utiliza două fluxuri de date simultane. Ulterior, intră în scenă OMEN Game Stream pentru a valorifica la maximum potențialul OMEN Obelisk și a rula jocuri pe televizoarele personale printr-un dispozitiv acceptat1.
  •       Putere și stocare de nivel mondial:Imaginiuimitoare furnizate de NVIDIA® GeForce® RTX 2080, alimentată de noua arhitectură NVIDIA® Turing™, pentru oferirea unui nivel incredibil de realism, viteză și imersie. Alegerea procesoarelor Intel® Core™ i+ de generația a 8-a , cu până la șase nuclee sau a procesoarelor AMD Ryzen ™ de generația a 2-a, cu cel mult opt nuclee, asigură puterea necesară pentru utilizarea la maximum a ultimelor titluri de jocuri. Dintre opțiunile de stocare pot fi amintite memoria SSD PCIe® NVMe ™, memoria duală (SSD + HDD), memoria triplă (SSD + 2x HDD), memoria HDD sau memoria HDD + Intel® Optane ™ pentru o stocare rapidă.
  •       Integrarea HyperX®:Pus la încercare de-a lungul anilor, HyperX® a livrat RAM-ul necesar jucătorilor împătimiți, astfel încât aceștia au avut resursele necesare abordării celor mai complexe jocuri, taskuri și multitasking-ul intensiv de memorie. Fiecare configurație de desktop OMEN Obelisk va veni cu memorie HyperX® FURYDDR4-2666 de până la 32 GB, cu semnătura sa asimetrică FURY, împreună cu un dispersor de căldură discret, cu un profil redus, pentru o disipare termică îmbunătățită și un finisaj negru pentru a se potrivi interiorului PC-ului.
  • Perfecționarea modalității de răcire:Ventilația extinsă pe partea superioară, inferioară și laterală folosește componente plasate special pentru a genera un flux optim de aer, cum ar fi alimentarea cu energie electrică, ce este montată în partea inferioară și filtrul de praf detașabil. Mai mult decât atât, răcirea poate fi făcută suplimentar prin utilizarea spațiului rezervat în partea superioară a cadrului cu ajutorul unui ventilator suplimentar de 120 mm sau 120 mm, radiator răcit cu lichid pentru cei care doresc să maximizeze performanța termică.
  •      Personalizabil: Posibilitatea alegerii oricărei culori pentru logo-ul frontal programabil și iluminare RGB suplimentară pentru cadru, pe sisteme configurate opționalcu un panou lateral din sticlă securizată având un strat transparent de protecție EMI.Panoul lateral din sticlă securizată opțională oferă posibilitatea vizualizării interiorului, iar traseul cablajului şi consistența culorii componentelor interne asigură un interior raționalizat, cu iluminare uniformă. OMEN Command Center permite gamerilor să personalizeze până la două zone de iluminare și să aleagă din cinci moduri de iluminare.

OMEN Game Stream: Puterea OMEN, acum şi pe dispozitivul tău Android

OMEN Command Center continuă să evolueze ca punct central al ecosistemului OMEN. OMEN Game Stream permite utilizatorilor să valorifice puterea OMEN pe alte dispozitive Windows 10 pentru a rula jocuri pe televizorul personal. Includerea funcționalității Android pe parcursul acestui an în OMEN Game Stream adaugă o gamă complet nouă de dispozitive pentru gamerii interesați de experiența OMEN. OMEN Command Center este preinstalat pe toate PC-urile OMEN și conține o gamă largă de caracteristici, cum ar fi Network Booster și System Vitals. Opțiuni suplimentare de personalizare și de performanță sunt disponibile pe laptopurile și desktopurile selectate OMEN. OMEN Command Center permite, de asemenea, personalizarea și reglajele setărilor pentru cele mai noi accesorii, cum ar fi tastatura OMEN Sequencer, mouse-ul OMEN Reactor și casca OMEN Mindframe.

Căştile OMEN Mindframe: La fel de cool, dar cu noi îmbunătățiri

Anunțate în luna mai, căștile OMEN Mindframe sunt primele căști din lume cu răcire acustică activă prin intermediul tehnologiei termoelectrice patentate de HP, Frostcap. Căştile OMEN Mindframe au fost concepute având confortul ca element central, dar și o calitate uimitoare a sunetului. În plus față de acestea, echipa OMEN HP a adăugat, înainte de lansare, facilități suplimentare, incluzând:

  •   Anularea zgomotului
    •   Feedback audibil în timp real prin sidetone, pentru a profita de anularea

zgomotului
•   Cupe auriculare confecționate din materiale noi, pentru o mai bună aerisire

OMEN HP @ Gamescom

  •   Toate produsele și soft-urile anunțate în cadrul lansării, precum și alte noutăți, vorfi disponibile la standul OMEN A051 / B050 în sala 8 pe parcursul convenției;
  •  OMEN Challenge cu PUBG va avea loc în perioada 22-24 august de la ora 16:00. – 19:00 CEST la locația menționată mai sus;
  •  OMEN Challenge va fi difuzat și pe Twitch la:

www.twitch.tv/omenbyhpeurope

Prețurile și disponibilitatea produselor HP OMEN

  •   Desktopul EMEN Obeliskva fi disponibil în EMEA în luna septembrie, pentru un prețde pornire de 899 €.
  •   Streamul de gaming OMENpentru Android va fi disponibil gratuit în cursul acestui an, prin intermediul Magazinului Google Play.
  •   Căştile OMEN Headset Mindframevor fi  disponibile în EMEA în octombrie la preţul de 199,99 €.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *