BenQ W1700 câștigă prestigioasa distincţie EISA Best Buy Projector 2018-2019

Bucureşti, România, 23 August 2018: BenQ, companie recunoscută pe plan mondial pentru inovaţii în domeniul soluțiilor de imagine și lider global pe piaţa de proiectoare cu tehnologie DLP®, primeşte pentru modelul W1700, premiul European EISA Best Buy Projector 2018-2019. Premiul va fi prezentat companiei în cadrul primei zile a IFA Berlin 2018, care va avea loc pe 31 August 2018.

EISA este o asociație unică, care include peste 50 de reviste de specialitate din 25 de țări, incluzând reviste despre fotografie, dispozitive mobile, Hi-Fi, Home Theatre Audio, Home Theatre Display și electronice pentru mașini. EISA Awards premiază anual noi produse care combină cea mai avansată tehnologie, cele mai dorite caracteristici și cele mai interesante design-uri, cea mai satisfăcătoare ergonomie și cel mai bun raport preț / calitate.

Videoproiectorul BenQ W1700 CineHome produce 8.3 milioane de pixeli distincți pentru o performanță 4K UHD reală, folosindu-se de tehnologia revoluționară 0.47″ single-DMD DLP pentru a oferi claritate şi precizie în redarea culorilor, fără a distorsiona imaginea. Calitatea video 4K a lui W1700 este amplificată de suportul HDR, oferind o luminozitate şi un contrast mai mare, precum şi optimizarea automată a imaginii, totul pentru a crea detalii cât mai realiste. De asemenea, videoproiectorul se folosește de tehnologia BenQ CinematicColor™ și de capabilităţile discului de culoare RGB pentru a satisface cele mai înalte standarde ale industriei de film când vine vorba de acuratețea culorilor.

Juriul EISA a susținut oficial că “Modelul W1700 de la BenQ, oferă în confortul casei imagini de calitate UHD, la un preț la care înainte tot ce primeai era calitate FullHD. Sistemul optic utilizat de BenQ se folosește de un dispozitiv DLP Digital MicroMirror prin intermediul căruia pixelii unei matrice FullHD sunt deplasați în patru poziții pe fiecare cadru, oferind astfel o imagine  UHD cu imagini clare și luminoase. Culorile sunt impresionant de precise direct din fabrică, iar redarea 3D este oferită pentru a atinge acel nivel suplimentar de imersie cinematică. Carcasa compactă face ca W1700 să fie ușor de instalat, în timp ce meniurile sale sunt dotate cu mai multe unelte și opțiuni de ajustare. Ca şi opţiune de upgrade la proiecția UHD, combinația de calitate și valoare oferită de W1700 este irezistibilă.

“De la lansarea sa spre finalul anului trecut şi până acum, W1700 a adus acasă magia cinematografiei digitale în format 4K, cu îmbunătățiri audiovizuale și HDR, la un preț uimitor.” a adăugat Steve Chu, președintele BenQ Europe. “Suntem încântați că proiectorul BenQ W1700 a primit recunoaștere din partea EISA, deoarece astfel se poziționează drept unul dintre cele mai valoroase proiectoare home cinema de pe piață.”

Pentru a afla mai multe despre BenQ W1700, vizitați: https://www.benq.ro/product/projector/w1700/

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *