Soul X5, terminalul care oferă soluții inteligente

14.08.2018 – Soul X5, viitorul terminal din gama Soul al brandului Allview, va oferi utilizatorilor soluții inteligente pentru camerele foto, atât pentru cea principală, cât și pentru cea secundară, dar și pentru experiența de utilizare.
Camera principală vine cu un sistem dual de 16MP + 5MP cu o deschidere de f/2.0. Datorită tehnologiei neurale, camera principală a terminalului Soul X5 va fi capabilă să recunoască scenele foto și să își adapteze setările în funcție de acestea. Mai mult, funcția Bokeh va fi vizibil optimizată datorită noului procesor Mediatek Helio P22. Astfel, utilizatorii vor face ușor pasul de la fotograf amator, la fotograf profesionist. Cadrele surprinse vor fi întradevăr spectaculoase!
Sistemul electronic de stabilizare al imaginii a fost îmbunătățit cu un nou motor de compensare a shutter-ului rotativ, astfel, atunci când utilizatorul va filma cadre cu acțiuni rapide sau din mișcare acestea vor fi vizibil îmbunătățite datorită efectului “jeleu” aplicat.
Camera secundară de 16MP cu funcția  Bokeh by AI va deveni cu adevărat maiestuoasă, însă noile sale funcții le vom prezenta începând cu 24 august. Fii pe fază!
Soul X5 va împrumuta din funcțiile aplicate ale terminalului Soul X5 Pro, prin urmare, prin integrarea noului UI, 3.0 Swipe, utilizatorul va avea parte de o experiență placută, intuitivă și personalizată. Soul X5 va beneficia de optimizare privind consumul de date și de energie, dar și de funcții inedite precum: deblocarea instantă a dispozitivului, notificări personalizate, utilizarea întregului meniu prin gesturi swipe cu un singur deget din mijlocul ecranului și ascunderea instantă a bretonului Notch.
Despre Allview
Creat în 2004, Allview este brandul autohton de smartphone-uri şi tablete numărul 1 din România. În 2010, Allview a fost prima companie din Romania care a lansat o tableta PC, a urmat în 2011 primul smartphone sub brand românesc. În 2016, proiectul Allview Smart Home a diversificat portofoliul companiei cu o soluţie complexă de automatizare şi monitorizare a locuinţei. Brandul Allview este prezent pe pieţele IT&C din Polonia, Bulgaria, Germania, Spania, Ungaria, Olanda, Moldova, Serbia, Muntenegru, Macedonia, Bosnia şi Hertegovina, Republica Cehă, Malta, Cipru, Grecia, Lituania, Slovenia, Letonia şi Estonia. Allview se află într-un proces continuu de inovaţie şi dezvoltă tehnologii care oferă acces la cunoaştere, informaţie, la o viaţă mai bună.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *