Rowenta Air Force 360™, aspiratorul ce iti da oricand liber la vacanta

Bagajele sunt inca la intrare, suvenirurile in cutii, iar tu admiri fotografiile din vacanta ce tocmai s-a incheiat. Nostalgica si pe modul relax, ridici brusc privirea si iti dai seama ca ai neglijat ceva – casa ta, unde praful si-a gasit locul perfect. 😊

Sarguincioasa si mereu cu un pas inainte, nimic nu iti sta in cale. Ca de fiecare data, Air Force 360™, aspiratorul multifunctional de la Rowenta este ”aliatul’’ tau de nadejde!

Curatenie pana la cel mai inalt nivel!

Ca o adevarata eroina, declari razboi prafului, care in zilele tale de relaxare “si-a facut de cap”.

Parchet? Covoare pufoase? Aspiratorul de la Rowenta este prevazut cu motor fara perii si cap de aspirare Power Slim, motorizat cu 6500 rpm, ce garanteaza rezultate optime de aspirare. Totodata, tehnologia Air Force Cyclonic ofera o filtrare de inalta eficienta si performanta de lunga durata.

Praf in colturile greu accesibile? Relax! Capul de aspirare ultra subtire dotat cu LED-uri, detecteaza si aspira chiar si praful depus dupa obiectele mici de mobilier. Iar tavanele si peretii sunt curatati rapid cu peria de la capatul tijei metalice, ce ii protejeaza totodata de eventualele zgarieturi.

Continui cu gresia din bucatarie si te indrepti vertiginos spre mansarda. In timp ce urci scarile, Rowenta Air Force 360™ intra in actiune pentru ca se poate transforma rapid intr-un aspirator de mana. Cu un design ergonomic si optiunea de utilizare fara fir, aspirarea nu a fost niciodata mai simpla! Mai mult, bateria de 21,9V de tip Li-Ion are o autonomie de pana la 20 de minute, pentru confort maxim si libertate in miscare.

Ajunsa in mansarda, te asezi pe sofa si constati ca mai ai doar un singur lucru de facut – curatarea tapiteriei. Rasufli usurata pentru ca Air Force 360™ dispune de doua accesorii – unul pentru tapiterii si altul pentru spatii inguste, iar tu ai terminat curatenia cat ai spune… #allinone.

Ce iti mai ramane de facut? Sa decorezi casa cu cele mai frumoase fotografii din vacanta si sa o planifici pe urmatoarea! Munte sau mare? J

Despre Rowenta    
Rowenta a luat nastere in 1909, in Germania. Brandul satisface nevoile consumatorilor aflati in cautarea produselor de inalta performanta, usor de folosit si cu design functional pentru uzul cotidian. Rowenta dispune de o gama larga de produse, de la dispozitive pentru hairstyling si epilatoare, la aspiratoare si produse pentru ingrijirea tesaturilor, create din respect pentru consumator si pentru mediul inconjurator. Pentru mai multe informatii acceseaza www.rowenta.ro,www.facebook.com/RowentaRomania, https://www.instagram.com/rowentaromania/

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *