Lenovo lanseaza ThinkPad P1 si ThinkPad P72

Lenovo își extinde portofoliul de stații grafice mobile prin lansarea ThinkPad P1. Cea mai subțire și ușoară stație grafică mobilă din portofoliul Lenovo, ThinkPad P1 oferă utilizatorilor o experiență premium, atât în ceea ce privește aspectul, cât și construcția și componentele hardware superioare. Cu un touchpad negru, de sticlă, tastatură fără cusur și o carcasă premium, ThinkPad P1 oferă design-ul de ultimă generație așteptat de utilizatori.

Certificat pentru principalele aplicații ISV, ThinkPad P1 dispune de procesoare de generația a 8-a Intel® Xeon® și Core ™, inclusiv suport pentru Core i9 CPU, memorie ECC și viteze de până la 4.6 GHz. Utilizatorii se pot bucura, de asemenea, și de performanță sporită datorită celor mai noi plăci grafice profesionale NVIDIA Quadro P1000 și P2000. În plus față de perfomanța grafică și de procesare, această stație grafică mobilă oferă un ecran tactil 4K UHD de 15 inchi, acoperind 100% din spectrul de culoare Adobe, cameră cu infraroșu, capacitate de stocare de 4TB a unui SSD M.2 PCle și 64GB memorie RAM pe 2667 MHz.

În plus, Lenovo lansează și stația grafică ThinkPad P72, construită pentru utilizatorii care își doresc performanță și putere de top.

ThinkPad P72 este alegerea ideală pentru utilizatorii din industria de petrol și gaze, industria auto și sectorul financiar. Un adevărat substitut al unui sistem desktop, laptopul de 17 inchi dispune de cele mai noi procesoare Intel® Xeon® și Core ™ de generația a 8-a și cea mai puternică placă grafică NVIDIA® Quadro – până la P5200 – pentru a parcurge cu ușurință cele mai solicitante procese de lucru. Cu o capacitate de stocare de până la 6TB, memorie RAM de 128 GB și memorie Intel® Optane ™ de 16 GB, utilizatorii pot parcurge seturi impresionante de date cu putere de calcul extinsă.

Stațiile ThinkPad P1 și ThinkPad P72 vor fi disponibile la sfârșitul lunii august, cu prețuri începând de la 1.949 USD și, respectiv, 1.799 USD.

Pentru mai multe informații, vă rugăm accesați http://news.lenovo.com/pressroom/style-and-power-join-forces-new-thinkpad-p1-mobile-workstation.htm

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *