Masina spalata in totalitate acasa, fara sa stai la rand

Nu-mi place sa ma duc cu masina la spalatorie si sa mai fie 3-4 la rand in fata mea! Sunt mereu in criza de timp si renunt la orice serviciu care consuma mult timp, daca pot face asta. De exemplu si la stomatolog astept mult, in ciuda faptului ca am programare, dar fiindca medicul meu este cel mai bun si mai intelegator si nu-mi permit sa raman fara dinti, nu se pune problema vreodata sa plec!

Dar ce fac cu masina murdara? Nu am timp sa o spal eu, desi imi place sa spal vase, masini si covoare. Pot spune ca simt maxima satisfactie, cand totul in jur straluceste si cand pot sa arunc apa murdara. Dar si aici criza de timp isi spune cuvantul, numai ca am aflat o stire foarte valoroasa pentru cei aflati in criza de timp, ca mine si care au masini pe care le murdaresc copiii: detailing auto Bucuresti se face in prezent la domiciliu, fara sa stai la coada sau sa fii obligat sa iti iei lucrurile din masina si sa stai cu ele in brate la spalatorie. Vine moara la sac cum ar veni, pretul fiind de doar 230 de lei. Tariful este uimitor de onest fiindca oamenii din echipa se deplaseaza la adresa indicata de tine cu echipamente si consumabile, folosesc detergent eficient, fara sa fie toxic sau scot petele cu aburi. La sfarsit esti invitat sa faci receptia lucrarii si daca au mai ramam pete sau locuri necuratate, curatenia se reia, pana vei fi multumit. Ce operatiuni ai in schimbul celor 230 de lei:
-curatat plafoniera, operatiune deosebit de importanta, fiindca si acolo se strang microbi, praf si murdarie
-curatat tapiterii usi de pe care noroiul uscat sau praful se ia pe haine si cand totul este suparator de vizibil nu mai poti cobori din masina cu rochia sau fusta murdara
-eliminarea petelor, a prafului, a resturilor de orice tip de pe scaunele auto din fata si bancheta din spate. Atat aburii, cat si detergentul elimina microbii. Se insista si asupra tetierelor, care se murdaresc si ele din cauza parului gras sau transpirat.
-podelele, presurile de protective din cauciuc sau mochetele. Se insista si sub mochete sau presuri de protectie, iar mirosul din masina chiar se schimba dupa aceasta curatenie generala.
-urmeaza portbagajul, o alta incapere greu incercata a masinii, daca avem in vedere produsele care se varsa acolo, chiar daca avem tava auto, praful care intra simultan cu bagajele pe care le-am asezat jos.
-caroseria exterioara a masinii, oglinzile, cauciucurile.
Ii vei vedea la lucru si vei fi la fel de multumit cum am fost eu, cand am crezut ca am luat in primire o masina noua direct din fabrica.
Vorbind cu ei si analizandu-le site-ul oficial, am aflat ca sunt printre singurii specialisti din tara care curate saltele, covoare si tapiterii din casa, deci isi extind activitatea de la masina, in casa.
Acum este minunat ca toamna ii chem sa curate saltelele si covoarele si pregatesc cu ei casa de iarna!
Fa o programare si cheama-i acasa si nu vei mai sta la rand, mai mult de-atat iti vor face si curatenie in casa!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *