Mi-e dor de lustrele de altadata!

Mi-e dor de lustre moderne fiindca a fost o vreme in care ele erau reginele frumusetii din casele noastre noaptea. Pe atunci, becurile de un anumit fel domneau peste tot, cu exceptia institutiilor, locuri in care clipeau enervant si zgomotos neoanele si a caselor de oameni bogati, in care domneau lustrele.
Lustrele elegante cu mai multe brate ne imparteau original lumina, astfel ca fiecare colt al sufrageriei sa primeasca o parte din ea. Pe atunci aveam timp sa ascult povesti si sa ma joc, fiindca eram copil, iar oamenii cu lustre in casele lor imi dadeau tot cea aveau ei mai bun!
Lustrele au ramas si acum simbolul elegantei, cu toate ca intre timp s-a modernizat si aspectul lor. De la forma clasice de floare luminoasa cu mai multe brate, s-a trecut la set de servire a ceaiului, litere ale alfabetului, imitatie origami sau forme geometrice.


Orientand lumina in jos sau in sus, lustrele clasice se vand la fel de bine si astazi, fie in amintirea vremurilor luminoase ale copilariei si a oamenilor dragi care ne serveau cu ceea ce aveau mai bun in sufragerie, fie pentru ca suntem conservatori si nu concepem sa avem altceva in camera buna, decat ceea ce am vazut cand eram copii.
In Magazinlustre.ro se gasesc cele mai bune si frumoase lustre clasice din Romania: LUSTRA ALETTA 2780 RABALUX 5X40W, LUSTRA FLOSSI 8815 RABALUX 5X40W, Lustra Orchidea 8556 Rabalux 6x40w 2x60w si Lustra Grenaldine 8589 Rabalux 3x40w 5x60w.
Toate innobileaza sufrageriile si le scalda in lumina si amintesc de camerele pretentioase, dar primitoare cu mobile sculptata si covoare persane de lux. Nu au cum sa se demodeze lustrele concepute ca niste flori de culoare alba, crem bej sau roz! Magazinul va incurajeaza sa dati curs dorintelor dumneavoastra prin reduceri substantiale de preturi, dublate de livrarea produselor atent ambalate la adresa indicata de catre cumparator. Daca ar fi sa cumparati personal o lustra clasica, transportul ei ar trebui sa decurga in conditii de maxima atentie, in timp ce, daca o comandati, pasati responsabilitatea pe umerii vanzatorului care va avea grjia sa o protejeze cu ajutorul ambalajelor.
Nu toate lustrele clasice au becurile incluse (acestea se pot cumpara din magazinul prezentat mai sus), dar toate au factor de protectie, aspect semnificativ, care este menit sa ne incurajeze sa cumparam aceste produse. Aburii, stropii de apa, schimbarile bruste de temperatura din camera nu le afecteaza functionarea.
In tendinte este si lustra moderna din bucatarie, unul dintre cele mai vandute produse fiind lustrele handmade sub forma unui serviciu de ceai. Pentru camera copilului se pot alege corpuri de iluminat specifice, sa le creem un univers de poveste in care sa se dezvolte armonios! Cu lenjrii 3d imprimate cu zane, printese si eroi de basm si cu aplice vesele sub forma unui planor, gargarita sau litere ale alfabetului, copiii se joaca, se odihnesc, scriu si citesc intr-o lume de poveste.
Magazinlustre.ro are produse pentru toate varstele si gusturile si se adapteaza nevoii fiecarui beneficia de lumina.
Mi-e dor de lustrele clasice si apreciez pe cei care mi le pun la dispozitie!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *