Idei inovative pentru o viata mai buna

Exista multe lucruri pe care o persoana trebuie sa le ia in calcul pentru a-si asigura nivelul de confort dorit. Pentru ca despre asta este vorba in mare parte in sociatatea moderna. Confortul adus de propria locuinta, de locul de munca, de mijloacele de transport. Insa obtinerea acestuia nu este atat de usoara. Mereu raman in urma detalii deranjante, mici lucruri care nu sunt la locul lor sau alte aspecte.
Intr-o locuinta confortul ne este oferit de multe lucruri. Patul din dormitor, canapeaua din living, un scaun sau un fotoliu special, obiecte de arta, obiecte de mobilier, anumite aranjamente. Pana si usile si ferestrele pot avea un impact pozitiv sau negativ asupra nivelului de confort pe care il simtim.

Celalalt aspect pe care il luam in calcul este calitatea vietii noastre si a celor apropiati noi. Sa fim feriti de aspectele care ne pot afecta sanatatea, aceasta fiind cea mai importanta pentru noi toti. Insa nu mai este atat de usor sa ne mentinem mereu sanatosi si feriti de pericolele zilnice. Aerul din ce in ce mai poluat, schimbarile climatice din ce in ce mai dese, ierni uscate si reci si veri cade si umede. Aceste schimbari spontane ne pot afecta uneori destul de grav sanatatea, chiar daca in prima faza este insesizabil iar simptomele par inofensive. Ne inconjuram astfel de diverse aparate si metode de a ne proteja sanatatea in propria locuinta. Purificatoare de aer, dezumidificatoare, aparate de aer conditonat si chiar ferestre inteligente, realizate din profile de calitate si cu geamuri special create pentru a nu lasa razele UV sa patrunda in locuinta si sa ne afecteze. In cautarea unei astfel de firme am descoperit de curand GEAMTERMOPANPVC, o firma de termopane Bucuresti despre care am auzit numai lucruri bune, oferit produse de calitate superioara si servicii la fel de bune, fiind capabili sa se ocupe de un intreg proiect de realizare al unei ferestre, de la masuratori la fata locului pana la instalarea ferestrei.
In cazul ferestrelor propriu zise, aerul poate trece liber de afara inauntru si invers, tocmai de accea iarna devine atat de frig inauntru. Insa in cazul ferestrelor termopane acest lucru este evitat, profilele fiind realizate astfel incat sa se realizeze o ventilatie optima iar locuinta sa fie izolata termic si chiar fonic, gratie bunei imbinari a profilelor cu geamurile prin garnituri speciale. Profilele au in interiorul acestora camere, canale speciale prin care se realizeaza microventilatia, fara a afecta temperatura din casa si evitand acumularea de condens, pastrand in acelasi timp un aer proaspat in casa. Astfel de inovatii au putut fi puse in practica dupa ani lungi de cercetari, dovedindu-se a fi extrem de bune, inlocuind rapid ferestrele propriu zise. Acest lucru a dus, impreuna cu izolatia peretilor locuintei la un consum mult mai mic de energie electrica si de gaze naturale, principalele surse de caldura pe timp de iarna.
Totodata, ferestrele termopane sunt mult mai rezistente in timp, mai sigure si mai practice. Acest lucru este posibil datorita PVC-ului, un material foarte rezistent, usor si ieftin, utilizat in realizarea marii majoritati a ferestrelor dar si usilor termopane.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *