Fii un antreprenor de succes!

Mi se par puerile replicile de tipul:”Lasa beau ca eu am muncit pentru bani!” sau: “Nu-mi dati sfaturi, cum sa ma ocup de afacerea personala, ca daca pierd, pierd banii mei!”
Ceea ce nu a inteles cel care le repeta ca un patefon stricat este faptul ca banii obtinuti cu truda nu se arunca pe apa sambetei, fiindca este pacat de munca depusa pentru obtinerea lor.
Chibzuinta in viata si in afaceri este cheia succesului si a bunastarii.
Nu poti sa spui ca antreprenor ca accepti sa pierzi fiindca sunt investitiile tale, atata timp cat lucreaza pentru tine zeci sau sute de oameni pe care ii lasi fara paine! Nu ai voie sa le faci asta, ci trebuie sa te comporti exemplar fata de ei, fiindca ei si-au pus forta de munca la dispozitia ta si ti-au acordat increderea lor!
Sa zicem ca investesti in constructii si conduci o firma mare de constructii. Ai surselel tale de materiale si achiti dupa ce iti iei banii pe lucrare, fiindca au incredere in tine. Dar daca pierzi totul? Lasi oamenii cu datorii? Ii falimentezi fiindca au avut incredere in tine? Nu se face asta! Inscrie-te acum la cursuri antreprenori oferite de una dintre cele mai bune firme de formare continua din Romania, Urbantraining.ro!
De ce este cel mai bun furnizor de servicii de formare continua?

1.Pentru ca organizeaza cursuri intensive. In 3 zile te alegi cu o diploma, care are acoperire, adica nu numai actul atesta parcurgerea modulelor, ci mai ales competentele dobandite.
2.Formatorii sunt autorizati si foarte bine pregatiti, tineri, energici, cu chef de munca si disponibili. Ei raspund in orice moment tuturor intrebarilor cursantilor.
3.Materialele didactice si conditiile in care decurg activitatile sunt eficiente si concepute la standard inalte de calitate. Trainerii isi pregatesc din timp: testele, fisele de lucru, studiile de caz, lectiile teoretice.
4.Raportul echilibrat dintre teorie si practica.
5.Finalizarea studiilor cu sustinerea unui test final si obtinerea diplomei
6.Tematica tuturor cursurilor este de maxima actualitate. Firma si-a ajustat oferta nevoilor pietii de munca din tara si din lume. In prezent exista multe posturi disponibile si posibilitati de avansare in vanzari, management si antreprenoriat.
7.Facilitarea parcurgerii simultane de la 2-4 cursuri, cu reduceri de preturi semnificative. La inscrierea la doua cursuri, reducerea este de 10%, la trei cursuri de 20%, iar la patru cursuri de 30 %.
8.Inscrierile se fac online si nu dureaza mai mult de 3 minute.
Iata de ce nu este cazul sa tratezi cu nepasare propria afacere, ci trebuie sa te implicit mai mult si sa accepti ajutorul profesionist al trainerilor. Oricat de usoara ar parea o indeletnicire, are subtilitatile ei pe care le descoperi pe masura ce o practici si dupa multa experienta, iti vine sa razi rememorand stangaciile si naivitatea de la inceput!
Cursurile de care va vorbesc valoreaza mai mult ca o facultate in domeniu, care (imi este greu ca trebuie sa spun asta, dar afirmatiile sunt cat se poate de adevarate) se axeaza pe teorie.
Un singur exemplu? Viitorul profesor invata metodici, pedagogii si psihologii, pe care nu le aplica in timpul facultatii mai mult de 2-3 saptamani, in stagiie de practica, insuficiente, raportate la problemele actuale ale invatamantului.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *