Siguranțe automate DiversMarket

De-a lungul timpului, tehnologia a inovat prin îmbunătățirea caracteristicilor oricărui produs de pe piață. La fel s-a întâmplat și în cazul diferitelor tipuri de siguranțe automate. Acestea au apărut ca o variată îmbunătățită a generațiilor vechi de siguranțe fuzibile, fiind mult mai eficiente decât acelea. DiversMarket vă pune la dispoziție o gamă variată de siguranțe automate de toate tipurile: fază-nul, curent continuu, monopolare, bipolare, cu protecție diferențială, tripolare, tetrapolare sau USOL. Iată specificațiile a doua dintre sigurantele automate puse la dispozitie de diversmarket.ro.

Siguranțe automate bipolare cu protecție diferențială

Acestea oferă protecția la curentul diferențial fără a mai avea nevoie de o tensiune suplimentară a mecanismului de execuție. Mecanismul de funcționare al acestora se realizează prin comparări ale valorilor de curenți care trec de fază și de nulă. Transformatorul toroidal este alcătuit din conductoare legate în jurul unui toroid și o bobină secundară. De asemenea, cablurile de putere sunt prinse în jurul acestuia astfel încât să se producă anularea fluxurilor magnetice de inducție. În cazul în care valoarea curentului trece de limita superioară impusă pentru acest întrerupător, sistemul de protecție se declanșează automat, iar întrerupătorul va fi deconectat din a fi alimentat.

Siguranțe automate Fază-Nul

Numit și 1P+N, acest tip de siguranțe a fost realizat în vederea deconectării concomitente a conductoarelor de fază și nul, unde circuitul de fază este protejat termic, inclusiv în caz de suprasarcină, iar cel nul este dotat cu o distanțare mecanică pentru situațiile în care este deconectat conducătorul de fază. Acest tip de siguranțe este produs în miniatură și este conceput din plastic ignifug, ce nu întreține arderea și este rezistent la raze UV. Capacitatea sa la tensiunea de impuls ajunge până la 2000V. De asemenea, la aceste dispozitive se pot atașa și elemente auxiliare, oferind astfel posibilitatea deconectării de la distanță a circuitelor.

Alege siguranțe electrice compatibile cu nevoile suprafeței pentru care le dorești și multe alte materiale electrice și bucură-te de lumea DiversMarket!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *