Amanet Cashbook mereu acolo in situatii de criza

Din dorinta de a veni in ajutor oamenilor atunci cand se afla in situatii de criza financiara, Amanet Cashbook a devenit cunoscut datorita beneficiilor dedicate clientilor si a seriozitatii atat fata de acestia, cat si de produsele amanetate. Siguranta serviciilor si mai ales rapiditatea, sunt unele dintre cele mai importante aspecte pentru cei care apeleaza la servicii de amanet.

La Amanet Cashbook este acceptata o gama variata de produse ce pot fi amanetate: telefoane mobile, tablete, laptop-uri, ceasuri, televizoare, drone, siteme audio, console, dar si masini. Indiferent de produsul amanetat, banii se primesc rapid, discretia este garantata, iar perioada de inapoiere a banilor poate fi prelungita.

Prezent initial in Bucuresti, acesta s-a exstins in mai multe orase din tara ca Ploiesti, Bacau, Buzau, Deva, Focsani sau Braila. Locuitorii din Bucuresti au la dispozitie 11 locatii ale agentiei amplasate in cele mai circulate zone ale capitalei pentru a fi mai usor de accesat.

De asemenea, Amanet Cashbook pune la dispozitia clientilor din Bucuresti servicii de amanet online la domiciliu. Acest serviciu este unul foarte eficient, clientii putand beneficia de evaluarea la distanta a obiectelor amanetate si de primirea banilor acasa.

Amanet Cashbook percepe el mai mic comision, 0,5% pe zi in cadrul locatiilor fizice. Comisionul se achita doar pentru zilele in care banii sunt imprumutati, iar acesta poate fi recalculat in functie de data la care clientii aleg sa plateasca.

Mai mult, agentia ofera garantie pentru produsele amanetate timp de 30 de zile, ofera bon sau factura fiscala si nu in ultimul rand, transport gratuit la comenzile de peste 7000 lei.

Cei aflati intr-un impas financiar pot apela cu incredere la toate agentiile Cashbook atat din Bucuresti, cat si din tara avand garantia sigurantei, rapiditatii si discretiei. Mai multe informatii despre serviciile oferite si despre locatii pot fi gasite pe site-ul amanetonline.com

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *