Nu inauguram fara aviz PSI!

Numai cel care a deschis un mall stie cata alergatura este de la faza de proiectare, la finalizarea constructiei si inaugurarea ei. Sunt etape pe care nici nu le mai tinem minte, fiidca pentru realizarea proiectului s-a lucrat in echipa: arhitectii, constructorii, instalatorii, zugravii si designerii.
Toate acestea s-au facut in spatiile pentru magazine si in parcari, dar si la etajul al treilea gandit ca spatiu de divertisment.
La ultimul etaj vor fi bucatariile, restaurantele, spatiile de joaca pentru copii, cinematografele si scena pentru spectacole si evenimente.
Unii vor avea plite electrice, altii cuptoare pe gaze si vor lucra cu focul deschis. Pentru toata acesta activitate colosala avem nevoie inainte de inaugurare de aviz PSI.
Managementul mallului are in centrul atentiei confortul si securitatea clientilor. Pentru ei am gandit noi spatii de odihna in minigradini interioare sau in fata plasmelor, sa aleaga fiecare ceea ce il satisface.


Ei, daca finalizarea cladirii a fost posibila datorita muncii in echipa si obtinere aviz psi, o treaba destul de complicata, va fi dusa la bun sfarsit tot in echipa. Este bine ca ne-am informat si stim cine se ocupa cu pricepere de tot ceea ce tine de proiectare, consultanta si avizare in materie de psi. Am fost in vizita de informare la mallluri celebre din Bucuresti, la hoteluri uriase si la supermarketuri si am primit un singur raspuns: Protecons.ro.
Asa am obtinut programarea, iar in faza de consiliere am discutat ore intregi despre reguli referitoare la modul in care se actioneaza in situatii de risc, evaluarea gradului de risc la incendiu in mallul nostru si anularea acestuia prin seturi practice de masuri si consultanta in alegerea echipamentelor de alarma in caz de incendiu, senzori de fum si echipamente de defumare mecanica, precum si amenajarea unei arii cu ceea ce trebuie pentru stingerea unui foc incipient.
Dupa ce am ales aparatura, ei s-au ocupat de montarea acesteia si ne-au aratat cum functioneaza.
Au muncit mult, dat fiind suprafata mallului. Au controlat riguros fiecare etaj in parte si au montat cele mai performante alarme pe etaj, apoi le-au racordat la o alarma comuna gandita sa nu se panicheze lumea si sa permita celor pregatiti in acest sens sa conduca oamenii catre caile de evacuare.
Au lucrat si peste program sa ne puna la dispozitie avizul psi la inaugurare, fiindca ar fi putut veni cineva in control chiar atunci si nu ne-ar fi placut sa debutam in acest mod in afaceri.
Au trecut doi ani de la inaugurarea si oamenii vin cu drag la noi. Unii se refugiaza in mallul nostru chiar si in zilele de sarbatoare, cand nu-si permit sa iasa din oras din motive financiare, fiindca la noi se poate petrece admirabil si cu bani mai putini.
1. In fiecare duminica avem spectacole, iar cu ocazia sarbatorilor vin invitati de marca la noi
2. Mancare este ieftina, la fel accesul la locul de joaca pentru copii
3. Biletele la film nu costa mult si avem zile cand oferim si o gustare clientilor fideli
4. La noi este placut si cand afara este peste 40 de grade
Niciodata in acesti ani nu a existat vreo alarma, vreun risc minuscul de incendiu!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *