Rafturi paleti perene

Dragii mei, daca nu alegeti corespunzator rafturi paleti in loc de spatii eficiente de depozitare trebuie sa cautati spatii de stocare a rafturilor paleti din lemn sau din plastic iesite din uz.
Noi am experimentat pe rand aceste neajunsuri. Am inceput timid cu paletii din lemn care s-au innegrit, au fost mancati de carii si s-au prabusit cu marfa pe ele cu tot. Curtea ni s-a umplut de resturi lemnoase pline de cuie si sarme, in care se puteau accidenta cei neatenti.
A urmat era plasticului. Si acesta ceda destul de repede la greutate, se indoia si se facea tandari. Si mormanele din plastic au fost debarasate cu greu din curte.
In prezent, am descoperit rafturi paleti din metal, marca Storeexpert.ro perene. Rezistente, din material antioxidante nu se inconvoaie sub greutate, nu cedeaza, nu se sparg, nu se rup si sustin cantitati industriale de marfa. Sticlele pline, sacii cu faina, pungile cu malai sau zahar, borcanele pline de compot sunt puse pe ele si nu se sparg nici in cazul unui seism puternic, fiindca sunt bine ancorate.

Daca pe alte tipuri de rafturi, marfa grea sau perisabila era adusa cu atentie sporita si dificultate catre spatiul de depozitare, acum rafturile metalice paleti permit transferul mecanizat al produselor, astfel ca nimeni nu mai ridica atat de mult si nu mai este stresat ca ar putea sparge ceva. Va intrebati desigur unde am pregatit oamenii sa le monteze si va ganditi ca a trebuit sa investim si in specializarea unor angajati sa ia masura, sa le proiecteze si sa le monteze. Storeexpert.ro realizeaza toata manopera si maniularea a tot ceea ce tine de produsele lor, la cererea beneficiarului evident.

Un alt gand nerostit se refera in mod sigur la preturi. Va ganditi ca preturile sunt pe masura calitatii lor si au functie exclusivista. Daca v-ati informa bine, ati afla ca puteti sa alegeti pretul dorit, in functie de suma disponibila sau indisponibila momentan pentru rafturi paleti. Cum vine asta? Nu suna romaneste?
Fiti atenti! Sa zicem ca aveti nevoie de rafturi paleti perene din metal din magazinul Storeexpert.ro, dar nu aveti o letcaie in cont!

Nu va nelinistiti ca puteti sa le cumparati cu banii pe care nu-i aveti! Le luati in leasing si le achitati esalonat, in momentul in care puteti face acest lucru.
Nu doriti sa lasati impresia ca sunteti atat de neajutorati, dar nici bani de rafturi noi nu aveti?
In stoc sunt si rafturi paleti second-hand la fel de bune si aspectuoase, cum sunt cele noi! Exista si posibilitatea inchirierii unor utilaje si echipamente, totul se face prompt si discret cu pastrarea confidentialitatii.
In prezent colaboram permanent cu acest magazin care se ocupa de mentenanta si dezvoltarea continua a spatiilor noastre de depozitare.
Rafturile perene ne ajuta sa ne punem marfa la adapost, iar furnizorii lor ne consiliaza pe masura ca ne extindem afacerea.
Daca mai aveti rafturi din lemn sau din plastic, inlaturati-le si puneti in locul lor rafturi metalice perene!
Storeexpert.ro este furnizorul nostru de rafturi in care avem incredere deplina.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *